Trend

Íme, az idei év vadító őszi bugyitrendjei!

Kevesen gondolnák, ám a divat még a fehérneműs szekrény tartalmán is rajta tartja a szemét. Úgyhogy ha az évszakváltás ideje elérkezik, akkor bizony az őszre hangolt trendé a főszerep, és ehhez megéri hozzáigazítani a nap, mint nap, vagy épp csak különleges alkalmakkor hordott bugyikat is.
vous - 2023.10.24.
Íme, az idei év vadító őszi bugyitrendjei!

Melyik a nagybetűs alapdarab?

Tanga, francia bugyi, esetleg brazil alsónemű? Az igazság az, hogy rajtad áll, melyik az a modell, ami számodra a legnagyobb kényelmet nyújtja, és persze stílusosság terén is passzol hozzád. De egy biztos. Testszínű variációt erősen ajánlott beszerezned, mert ez az egyik legjobb dolog, ami a gardróboddal történhet. Igen, egyetlen választás a ruhatár egészére kihathat. A testszínű fehérneműk vitathatatlan pozitívuma abban rejlik, hogy nagyjából bármivel és mindennel kombinálhatóak. Megbújnak a világos ruhák alatt, nem törik meg a harmonikus látványt, ugyanakkor érzéki megjelenésük sem kérdéses.

A csipkével, hímzéssel gazdagított kollekciók tagjai is roppantul népszerűek a női alsó modellek világában. Sokan hajlamosak úgy gondolkodni, hogy ezek annyira egyediek, szépek és szemeket gyönyörködtetőek, hogy a hétköznapokban vétek hordani őket. Viszont mi van akkor, ha minden nap önmagában azért ünneplésre méltó, mert megélhető? Akkor bizony óriási vétek lenne a legszebb fehérneműket a fiókba rejteni, tartogatva őket az extra alkalmakra.

A szettek duplán előnyösek!

A fehérnemű szett megvásárlása azért pazar ötlet, mert így egyetlen elhatározás nyomán olyan komplett stílusparádé bontakozhat ki, ami valóban lélegzetelállító. Önmagában egy női tanga szép, vonzó, ellenállhatatlan látvány, de amikor egy megjelenésében, kisugárzásában, díszítettségében hozzá száz százalékban passzoló melltartóval egyetemben bukkan fel, akkor elfogynak a szavak. Tökéletes – ez a jelző áll a legközelebb a szemkápráztató igazsághoz. Nem mellesleg a szettek többnyire árban is kedvezőbbek, úgyhogy még ebben a tekintetben is megéri rájuk alapozni.

Francia vagy brazil?

A francia bugyi versus brazil bugyi dilemma, vagy mondhatjuk úgy is, hogy harc, sokakat mozgat meg. Mindkét tábor jelentős rajongótáborral büszkélkedik, ezért aztán mindenkinek van a tarsolyában legalább két érv és ugyanennyi ellenérv is. Ám a kardoskodás helyett az idei divat egyértelműen az is-is irányába mutat. Miért kellene a kettő közül dönteni, ha egyszer mind a kettő hordásra méltó?

Forrás: astratex.hu

A női fehérnemű többek között attól annyira egyedi, hogy a viselőjétől válik sugárzóan széppé. Innentől kezdve az egyéni ízlés szava az, ami első sorban számít. Ugyanakkor itt jegyezzük meg, hogy a 2023-as év ősze nem az egyszínűségről szól. Ahogy maga az évszak is felvonultatja a paletta jóformán összes árnyalatát, úgy jó, ha ez a sokszínűség a női bugyik megvásárlásánál is teret hódíthat. Például a tangabugyi sokak szemében egy nehezen bekategorizálható ruhadarab, ami amennyire vonzó, annyira ijesztő is. Ha a vonzalom apró szikrája már megjelent, akkor ellenben felesleges tovább elemezgetni a helyzetet, és a sokszínűség jegyében a legjobb élni a lehetőséggel, mert a végeredmény vélhetően minden tekintetben harmóniát sugárzó.

Ajánlott cikkek