Egyéb kategória

Eljött a nap, mikor a Jóbarátok Ross Gellere is trendibb nálad

Csak tátott szájjal bámulom az új divathullámot, aminek már a legnagyobb sztárok is behódoltak. Állítólag a hibrid ruhák most a legmenőbbek, amik engem leginkább néhány modern művész alkotásaira emlékeztetnek, abból a szempontból, hogy: Ezt én is meg tudnám csinálni. Jobban.” Nem is beszélve arról, hogy pár éve Ross Gellert még kinevettük valami hasonlóért.
vous - 2015.07.03.
Eljött a nap, mikor a Jóbarátok Ross Gellere is trendibb nálad

A divatban talán az a legjobb, hogy elmúlik. Én például számolom vissza a hibrid ruhák napjait, amiknek látványától egyáltalán nem a sikk és csillogás jut eszembe. Na de mik is ezek a hibridek? Mint a neve is mutatja, egy trendmutánsról van szó. Idén Catherine Zeta-Jones és Catherine Deneuve vállalták már be a középen kettéválasztott dresszt, melynek két fele különböző színű, más anyagú, még vadabb esetben pedig eltérő fazonú is. Gyakorlatilag olyan, mintha a tervező két ruha elkészítése közben idegösszeomlást kapott volna, és dühében összevarrta volna őket. Így:

Ilyen most egy vörös szőnyeges ruha:

Ez az új trend pedig elfeledettnek hitt emlékeket ébresztett bennem. Rájöttem, elérkeztem életem azon mérföldkövéhez, mikor még egy internetes sztármacskát is jobb megjelenésűek titulálnának Karl Lagerfeldék, mint engem.

Venus, a tökéletes hibrid:

De itt van egy 2009-es alma, amit igazából trendszetternek is nevezhetünk:

Ám Batman eddig visszataszítónak hitt ellensége, Kétarc is kifejezetten divatos lenne manapság a vörös szőnyegen:

Ráadásul most még a Jóbarátok Ross Gellere is büszkébben vonulhatna fel-alá az elrontottnak hitt barnulásával, mint én az unalmas egyszínű pólómban:

Címkék: #divat #sztár #trend
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.