Test

Fokozza természetes szépségét hyaluronsavas ajakfeltöltés segítségével

Az arca egy vászon - mindegyik vonása egyedivé és különlegessé varázsolja Önt. Ezen jellemzők közül az ajkai kitűnnek, keretbe foglalják ragyogó mosolyát, amelyekkel boldogságát fejezi ki. Ennek ellenére nem mindenki elégedett ajkai természetes állapotával. Ön az?
vous - 2023.10.04.
Fokozza természetes szépségét hyaluronsavas ajakfeltöltés segítségével

Akár a genetikának, az idő múlásának, esetleg személyes preferenciáinknak köszönhető – az ajakfeltöltés egyre népszerűbbé vált a nők esetében, bármelyik korosztályról is beszélünk.

Azok számára is megoldást nyújt, akik a természetes megjelenést szeretnék megőrizni, mértékletes változásra vágynak.

Ebben a blogban az ajakfeltöltés világában mélyülünk el és megvizsgáljuk azt, miért döntenek mostanában igencsak sokan az ajakfiatalítás, ajakformázás mellett, miközben többet is megtudhat a hyaluronsavas feltöltésekről. 

Forrás: Pexels

Ajakfeltöltés – akár a magabiztosságának beteljesedése is lehet

Talán a leggyakrabban azzal a válasszal találkozhat, ha barátai, ismerősei körében, esetleg hírességek interjúiban kerül szóba a szájfeltöltés, hogy az önbizalomnövelés miatt vágtak bele ebbe az orvosesztétikai beavatkozásba.

Függetlenül attól, hogy kényelmesebben érzik magukat azok a bőrükben, akik az ajakfeltöltés mellett döntenek, esetleg vonzóbb külsőt kölcsönözhetnek maguk számára, az ajakfeltöltésnek pszichológiai előnyei vannak.

Miért tekinthet Ön is örömmel a tükörbe, ha az ajakformázás mellett dönt?

  1. Kiemelés

Az ajkak jelentős szerepet játszanak arcvonásai keretezésében. Ha hiányzik a megfelelő volumen, esetleg nem elég éles a szájkontúr, az befolyásolhatja vonásai általános egyensúlyát.

Az ajakfeltöltés segít kiemelni arca legszebb elemeit, biztosítva, hogy az ajkai is harmonizáljanak arca többi részével, esztétikus összhatást elérve.

  1. Szimmetria

Szembesült már azzal, hogy ajkai nem szimmetrikusak, esetleg természetes eltéréseket fedez fel alsó és felső ajkai között?

Az ajakfeltöltés megteremtheti az Ön számára azt a természetes egyensúlyt, amely csökkentve az asszimetriát önbizalmat adhat Önnek!

  1. Megfiatalodás

Az életkora előrehaladtával ajkai veszíthetnek térfogatából, akár ráncok is megjelenhetnek felületén. A változások akár azt is okozhatják, hogy arca összképe szigorúnak, vagy szomorúnak tűnik.

Az ajakfeltöltés megfiatalítja az ajkait azáltal, hogy helyreállításra kerül azok térfogata, emellett a nemkívánatos ráncok is eltűnnek felületéről.

Forrás: Canva

Hyaluronsav – ajakfeltöltés, fiatalítás, formálás

Ez a természetes anyag a szervezetében is megtalálható – kötőszöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, emellett pedig felelős a hidratáltságért is.

A hyaluronsav lágy és természetes hatást biztosít az ajakfeltöltés során abban az esetben, ha az megfelelő mennyiségben és megfelelő minőségű anyag kerül felhasználásra megfelelő technikával.

Az ajakdúsítás, ajakformázás célja, hogy úgy kerüljön növelésre, formázásra az ajak, hogy az arc harmóniája és arányai között ne dőljön meg az egyensúly.

A megfelelő technika, hyaluronsav mennyiség és szakember olyan telt és formás ajkakkal ajándékozhatja meg Önt, amelyek igazán puhák, mégis feszesek lesznek, természetes hatást és megjelenést biztosítva Önnek.

Az ajakfiatalítás során szakszerűen kontúrozzák az elvékonyodott ajkakat, visszaadják számukra korábbi fényüket, korrigálják az asszimetriát, következményesen simulnak a száj körüli ráncok.

Az eredmény egy fiatalos mosoly és egy ragyogó szempár!

Bármilyen oknál fogva is dönt az ajakfeltöltés, formázás vagy fiatalítás mellett, nem kell attól félnie, hogy sablonokra hagyatkoznak orvosai.

A megfelelő esztétikai klinikán személyre szabott kezelési tervet fog kapni elképzeléseinek megfelelően, hogy pontosan olyan vonzó ajkakkal térhessen haza, amelyekre mindig is vágyott.

Forrás: Canva

Az eljárás – nem kell tartania tőle

Az ajakfeltöltés sikere az orvosa tapasztaltságától, a hyaluronsav minőségétől és mennyiségétől, illetve az alkalmazott technikától függ.

Mire számíthat az eljárás során?

  1. Kezelés előtti megbeszélés

A kezelés előtt orvosa felméri egyedi arcanatómiáját, esztétikai céljait. Ez iránymutatást ad a megfelelő mennyiségű hyaluronsav meghatározásában.

  1. Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítést alkalmazva biztosítják az Ön kényelmét az eljárás során és azt, hogy minimalizálják a fájdalmat, amely felmerülhet a beavatkozás során.

  1. Precíz ajaktöltés

A hyaluronsavat az ajkakba vékony, finom tű segítségével fecskendezik be, tiszteletben tartva az ajak anatómiai adottságait.

  1. Szövődmények és Deformáció elkerülése

Orvosa tájékoztatni fogja az utóápolásról, teendőkről, és figyelmeztetni fogja azokra a tiltólistás tevékenységekre, amelyeket tanácsai szerint megadott ideig nem végezhet.

  1. Az eljárás után

A beavatkozás után átmeneti duzzanat vagy bevérzés jelentkezhet , ajkai pedig 2 héten belül elérik a végleges formájukat.

Meddig számíthat ezekre a dús, telt ajkakra?

Az eredmények tartóssága egyéni tényezőktől, életmódtól és a korábbi ajakfeltöltések számától is függ, így erről orvosától kaphat hivatalos tájékoztatást.

Általánosságban elmondható, hogy az első ajaktöltést kell a leghamarabb frissíteni, a kezelések ismétlésével akár évekig is megtartható az optimális eredmény újabb kezelés nélkül.

Összefoglalva tehát a hylauronsavas ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb orvosesztétikai beavatkozás. A megfelelő technikával és orvossal teltebb, fiatalosabb, formásabb, szimmetrikusabb ajkai lehetnek, amelyek harmonizálnak arca esztétikájával, növelve önbizalmát.

Forrás: Canva

Porta Bella Vita esztétikai klinika – ahol Ön az első

Ahogyan azt már többször is kiemeltük, az ajakfeltöltés világában a szakértelem a legfontosabb. A kívánt ajkak eléréséhez elengedhetetlen, hogy tapasztalt orvosokat keressen fel.

Porta Bella Vita esztétikai klinikán tisztában vannak azzal, hogy mindenki egyedi – nemcsak elvárásai, de vonásai is, amelyeken változtatna, kiemelne, így minden kezelést, beavatkozást az Ön egyedi igényeihez és megjelenéséhez szabnak.

Arra törekszenek, hogy a legjobb eredményt nyújtsák, ajkai pedig felerősítsék természetes szépségét és magabiztosságát.

Az esztétikai klinika 2011 óta csal mosolyt páciensei arcára minőséget és biztonságot biztosítva az esztétikai kezelések során.

A Porta Bella Vita csapata szeretettel várja önt: látogasson el a honlapjukra és kezdjen bele saját ajakformálási kalandjába.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.