Egyéb kategória

Ezekre az eszközökre lesz szükség a szoláriumstúdióban

Egy szolárium esetében a higiénia rengeteget nyom a latba, mivel mindenki szívesebben jár egy tiszta, láthatóan igényes stúdióba, mint egy lepukkant, koszos helyre. Éppen ezért kiemelt jelentőséggel bír a rendszeres takarítás, amelybe természetesen a fertőtlenítés is beletartozik.
vous - 2024.03.18.
Ezekre az eszközökre lesz szükség a szoláriumstúdióban

Ehhez viszont az egyszerű bolti készítmények nem megfelelőek, mivel hosszú távon károsíthatják a gépek fényes, műanyag és plexi felületeit, így speciális tisztítószerekre és szoláriumba való fertőtlenítőszerekre van szükség.

Egy flakonnal az utóbbiakból érdemes a gép mellé is kitenni, mivel nagyon sok vendég szereti maga is áttörölni a felületet. Továbbá nem szabad megfeledkezni az egyszer használható fólia rendelkezésre bocsátásáról sem, mivel a vendégeknek így nem kell közvetlenül a géppel érintkezniük.

Legalább ilyen lényegesek a vendégeknek kínált kiegészítők is

Ha szeretnéd, hogy a stúdiód valóban színvonalas helyként épüljön be a köztudatba, a Hollandimpex KFT kozmetikumai között széles választékban elérhető szoláriumkrémeket mindenképpen széles választékban kell a vendégeid rendelkezésére bocsátani.

Ezek a készítmények ugyanis olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek a melanin mennyiségének növelésével elősegítik a bőr természetes barnulási képességét, a bennük lévő antioxidánsok és természetes növényi hatóanyagok pedig gondoskodnak a bőr regenerációjáról és megvédik a kiszáradástól, illetve pótolják a szükséges vitaminokat.

Az pedig, hogy a vendégeid a kívánt eredményt érjék el, és elégedettek legyenek, neked is egyértelműen az érdeked. Ezért is fontos, hogy még abban az esetben is minél több bőrtípusra készült krémet szerezz be, ha csak egy bizonyos márka nyerte el a tetszésedet.

Az allergiára hajlamos, érzékeny bőrű vendégekre célszerű külön gondolnod, méghozzá néhány gyulladáscsökkentő, bőrvédő mechanizmusokat segítő krémmel, hogy ők is ugyanúgy megoldhassák a bőrük védelmét a mesterséges napozás közben.

A védőszemüveg sem hiányozhat

A szem körüli érzékeny bőr védelme miatt a szoláriumozás közben elengedhetetlen az UV-szűrővel ellátott szemüveg viselése, mivel megakadályozza, hogy az UV-fény elérje a szemet vagy a kontaktlencsét. Bár az utóbbit a szoláriumozás előtt érdemes kivenni, a meleg által okozott szárító hatás érzékenységet válthat ki a szemekből, és nem kívánt reakcióhoz vezethet.

Amennyiben ezt a kelléket te is kiteszed a vendégeknek, akkor azzal azt az üzenetet közvetíted számukra, hogy a biztonságos szoláriumozás híve vagy, amelynek ha elterjed a híre, akkor számíthatsz rá, hogy idővel többen is keresni fogják majd a stúdiódat.

Záró gondolatok

Bár valóban van pár olyan szoláriumstúdió, ahová ha a vendégek beteszik a lábukat, egyből ki is fordulnak, de szerencsére sokat tehetsz annak érdekében, hogy sokan hajlandóak legyenek a te szolgáltatásod felé nyitni. Elég egyszer bebizonyítani számukra, hogy megéri a stúdiódat választani, és elszáll minden kétely.

Ajánlott cikkek