Egyéb kategória

Ez történik, ha a pasik sminkelni kezdenek

Bélát úgy ismertem meg a koliban, hogy kivágta a szobám ajtaját, és térdig felhúzott farmerszoknyával nekem szegezte a kérdést, hogy van-e tangám. Neki. Kölcsönbe. Átfutott a fejemen valami olyasmi, hogy nem tiszta a srác, de pár nap múlva azon kaptam magam, hogy pár centire vagyok az arcától és rázkódok a röhögéstől.
vous - 2015.07.02.
Ez történik, ha a pasik sminkelni kezdenek

Ugyanis megkért, hogy sminkeljem ki. Vagyis, inkább csak berontott a szobába megint, és kikapta a kezemből a szemhéjfestékemet, és magára pacsmagolta. (Nem volt egyébként se meleg, se biszexuális, csak őrült volt kicsit, és többnyire ritkán volt szomjas. De ha az lett volna, se zavart volna.) Aztán szemezni kezdett a spirállal, és leült a székre, hogy akkor ezzel most mi, hogy? 

Azt hiszem ekkor kezdtem el nagyon röhögni. Ott ült előttem Béla, nem túl szakszerűen felvitt sminkcuccal, és úgy nézett ki mint egy lila pandamaci. Muszáj volt átvennem a stafétabotot, mert tartottam tőle, hogy komoly vizuális környezetszennyezést fog elkövetni. Kiigazítottam a sminkjét, kispiráloztam a szemét (szép hosszú szempillái voltak, utáltam érte nagyon), majd utánadobtam némi pirosítót is. Nevetgéltünk egy jót, végigrohangált a folyosón, majd lemosta.

Azért jutott eszembe Béla, mert ráakadtam egy videóra, amin a srácok megpróbálják kifesteni magukat, és hát, ennyi Bélát még nem láttam egy rakáson. Ha valami, az tuti, hogy ti, csajok, sminkelésben jobbak vagytok!

Forrás: Pixabay

Címkék: #beauty #smink #vicces
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.