Egyéb kategória

Ez történik, ha a pasik sminkelni kezdenek

Bélát úgy ismertem meg a koliban, hogy kivágta a szobám ajtaját, és térdig felhúzott farmerszoknyával nekem szegezte a kérdést, hogy van-e tangám. Neki. Kölcsönbe. Átfutott a fejemen valami olyasmi, hogy nem tiszta a srác, de pár nap múlva azon kaptam magam, hogy pár centire vagyok az arcától és rázkódok a röhögéstől.
vous - 2015.07.02.
Ez történik, ha a pasik sminkelni kezdenek

Ugyanis megkért, hogy sminkeljem ki. Vagyis, inkább csak berontott a szobába megint, és kikapta a kezemből a szemhéjfestékemet, és magára pacsmagolta. (Nem volt egyébként se meleg, se biszexuális, csak őrült volt kicsit, és többnyire ritkán volt szomjas. De ha az lett volna, se zavart volna.) Aztán szemezni kezdett a spirállal, és leült a székre, hogy akkor ezzel most mi, hogy? 

Azt hiszem ekkor kezdtem el nagyon röhögni. Ott ült előttem Béla, nem túl szakszerűen felvitt sminkcuccal, és úgy nézett ki mint egy lila pandamaci. Muszáj volt átvennem a stafétabotot, mert tartottam tőle, hogy komoly vizuális környezetszennyezést fog elkövetni. Kiigazítottam a sminkjét, kispiráloztam a szemét (szép hosszú szempillái voltak, utáltam érte nagyon), majd utánadobtam némi pirosítót is. Nevetgéltünk egy jót, végigrohangált a folyosón, majd lemosta.

Azért jutott eszembe Béla, mert ráakadtam egy videóra, amin a srácok megpróbálják kifesteni magukat, és hát, ennyi Bélát még nem láttam egy rakáson. Ha valami, az tuti, hogy ti, csajok, sminkelésben jobbak vagytok!

Forrás: Pixabay

Címkék: #beauty #smink #vicces
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.