Egyéb kategória

Donna Karan távozik a DKNY-tól

Kedden nagy bejelentés történt a divat világában: Donna Karan búcsúzik a DKNY-tól.
vous - 2015.07.01.
Donna Karan távozik a DKNY-tól

Nagy változás Amerika egyik kedvenc divatmárkájának történetében: Donna Karan otthagyja a saját nevével fémjelzett márkáját, amelynek alapítója és vezető tervezője is ő volt.

A 66 éves divatszakértő úgy döntött, másra szeretne koncentrálni a jövőben. Továbbra is tanácsadó marad a DKNY-nál, de ezentúl szeretne több időt tölteni az Urban Zen nevű kampányára fókuszálva. Úgy tűnik, háttérbe helyezi a divatot, hiszen az Urban Zen egy életvitellel, kultúrával, oktatással és egészségüggyel foglalkozó kampány.

A francia Louis Vuitton cég, ami 2001-ben vásárolta fel a DKNY házat, bejelentette, hogy nem hoztak még döntést arról, ki veszi majd át a tervezőnő helyét. A fő Donna Karan kollekciót egyelőre felfüggesztik, így a szeptemberi New York-i Divathéten sem lesz látható a város nevét is magában hordozó márka.

Mi imádtuk Donna darabjait, így összegyűjtöttünk nektek néhány kedvencet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.