Egyéb kategória

Egyperces cicás cukiságok

Rákattantam a cicákra és egyből simogatni támadt kedvem.
vous - 2015.06.22.
Egyperces cicás cukiságok

Hiába a hétfő reggel, ettől a videótól tuti rózsaszínbe borul a szíved. Ilyen, amikor minicicák fedezik fel a világot: teáscsészébe másznak, citromba harapnak és a nagy klasszikus: cicák és a gombolyag. Imádnivaló videó, imádnivaló cicákról:

Ha pedig egy igazi sztárcicára vagytok kíváncsiak, aki lassan már 5000 követővel a háta mögött hódít az interneten, akkor Takács Nóra Poppyját is látnod kell!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.