Világ

Maci Lacik mindenhol vannak – és a kajátokat akarják

Élünk a mi kis világunkban, ahol velünk él egy csomó állat is, akik extra cukik és szinte képtelenség rájuk haragudni. Kivéve, ha ellopják a kajánkat! Zsiráfok, majmok, kutyák, cicák? Sosem lehetünk elég óvatosak!

vous - 2015.06.18.
Maci Lacik mindenhol vannak – és a kajátokat akarják

Békésen üldögéltek a konyhában, előttetek egy szelet finom pizza, amikor egyszercsak… nem, nem egy jó pasi kopog be az ajtón. De még csak nem is a férjetek jött haza a haverjaitól, hanem a már túlontúl bátor és pofátlan macskátok tolakszik elétek és kikérve magának a rendreutasítást, ellopja a kajátokat! Ti meg sokkos állapotban végignézitek vagy visítoztok. Inkább visítoztok. A nevetéstől.

Íme a legsunyibb állatok listája:

Hát lehet haragudni egy ilyen mancsokkal megáldott cicára, amiért pizzára vágyik?!

Okos kutyák, még okosabb trükkök. A kutyák simán megoldják a helyzetet, ha épp a mi finomságainkra fáj a foguk! 

Na, egy igazi Maci Laci! Így kell stílusosan kipakolni egy étterem szemetesét:

Szerencsére nálunk elég kicsi az esélye annak, hogy egy zsiráf néz be a kocsiablakon és lopja el a kajánkat!

mosómedvék ugyan Amerikában honosak, de Európában is megtalálhatók az elvadultabb példányok. Mondjuk már azon sem lepődnénk meg, ha valaki sétáltatna egyet az utcán.

Indiában a rhesus majmok a monszun után kénytelenek minden lehetőséget megragadni, hogy valamilyen módon táplálékot szerezzenek. Mi más lenne ennek a módja, mint az, hogy besurrannak ide-oda, és összelopkodnak maguknak mindenféle finomságot?! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.