Világ

Maci Lacik mindenhol vannak – és a kajátokat akarják

Élünk a mi kis világunkban, ahol velünk él egy csomó állat is, akik extra cukik és szinte képtelenség rájuk haragudni. Kivéve, ha ellopják a kajánkat! Zsiráfok, majmok, kutyák, cicák? Sosem lehetünk elég óvatosak!

vous - 2015.06.18.
Maci Lacik mindenhol vannak – és a kajátokat akarják

Békésen üldögéltek a konyhában, előttetek egy szelet finom pizza, amikor egyszercsak… nem, nem egy jó pasi kopog be az ajtón. De még csak nem is a férjetek jött haza a haverjaitól, hanem a már túlontúl bátor és pofátlan macskátok tolakszik elétek és kikérve magának a rendreutasítást, ellopja a kajátokat! Ti meg sokkos állapotban végignézitek vagy visítoztok. Inkább visítoztok. A nevetéstől.

Íme a legsunyibb állatok listája:

Hát lehet haragudni egy ilyen mancsokkal megáldott cicára, amiért pizzára vágyik?!

Okos kutyák, még okosabb trükkök. A kutyák simán megoldják a helyzetet, ha épp a mi finomságainkra fáj a foguk! 

Na, egy igazi Maci Laci! Így kell stílusosan kipakolni egy étterem szemetesét:

Szerencsére nálunk elég kicsi az esélye annak, hogy egy zsiráf néz be a kocsiablakon és lopja el a kajánkat!

mosómedvék ugyan Amerikában honosak, de Európában is megtalálhatók az elvadultabb példányok. Mondjuk már azon sem lepődnénk meg, ha valaki sétáltatna egyet az utcán.

Indiában a rhesus majmok a monszun után kénytelenek minden lehetőséget megragadni, hogy valamilyen módon táplálékot szerezzenek. Mi más lenne ennek a módja, mint az, hogy besurrannak ide-oda, és összelopkodnak maguknak mindenféle finomságot?! 

Ajánlott cikkek