Egyéb kategória

Pánik a csőgatya körül – Most akkor ne hordjuk?

Szorít a nadrág, de nem bánjátok, hiszen szuper alakot varázsol? Lehet, hogy inkább le kéne vennetek, ha megtartanátok a lábatokat.

vous - 2015.06.24.
Pánik a csőgatya körül – Most akkor ne hordjuk?

Egyre nagyobb botrány kezd dagadni Angliában, ugyanis egy 35 éves nőt úgy vágtak ki a mentősök a farmerjából, miután akkorára duzzadtak a lábai, hogy fel sem tudott állni. Napokat töltött kórházban, míg végül helyreálltak az erei, izmai és idegei. A sajtó előszeretettel csapott le a témára, hiszen divatosabbnál divatosabb hírességek viselnek hasonlóan szűk nadrágot. De mi mást is viselnének, amikor szinte csak ilyeneket lehet a boltok polcain találni?

Megnéztük, hányan is jöttünk a VOUS szerkesztői közül skinny nadrágban ma reggel, hogy lássuk, mennyire hódít még manapság ez a divat. Az eredmény nem lepett meg minket, többségében bizony mindenkin ilyesmi fazon van.

Végül pedig arra jutottunk, hogy valóban káros az ilyen fazonú nadrág, de csak ha nem megfelelő méretben erőszakoljuk magunkra. Ja, és persze a férfiakról se feledkezzünk meg: rájuk talán még károsabb lehet a túlzottan feszülő nadrágdivat… Nem kell magyaráznunk miért, ugye?

Ajánlott cikkek