Egyéb kategória

Pánik a csőgatya körül – Most akkor ne hordjuk?

Szorít a nadrág, de nem bánjátok, hiszen szuper alakot varázsol? Lehet, hogy inkább le kéne vennetek, ha megtartanátok a lábatokat.

vous - 2015.06.24.
Pánik a csőgatya körül – Most akkor ne hordjuk?

Egyre nagyobb botrány kezd dagadni Angliában, ugyanis egy 35 éves nőt úgy vágtak ki a mentősök a farmerjából, miután akkorára duzzadtak a lábai, hogy fel sem tudott állni. Napokat töltött kórházban, míg végül helyreálltak az erei, izmai és idegei. A sajtó előszeretettel csapott le a témára, hiszen divatosabbnál divatosabb hírességek viselnek hasonlóan szűk nadrágot. De mi mást is viselnének, amikor szinte csak ilyeneket lehet a boltok polcain találni?

Megnéztük, hányan is jöttünk a VOUS szerkesztői közül skinny nadrágban ma reggel, hogy lássuk, mennyire hódít még manapság ez a divat. Az eredmény nem lepett meg minket, többségében bizony mindenkin ilyesmi fazon van.

Végül pedig arra jutottunk, hogy valóban káros az ilyen fazonú nadrág, de csak ha nem megfelelő méretben erőszakoljuk magunkra. Ja, és persze a férfiakról se feledkezzünk meg: rájuk talán még károsabb lehet a túlzottan feszülő nadrágdivat… Nem kell magyaráznunk miért, ugye?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.