Egyéb kategória

Megvan, melyik aprócska kiegészítő hiányzott eddig az otthonotokból!

Ugye, hogy nincs is aranyosabb egy kiscica tappancsánál? Lehet rózsaszín vagy fekete, mindenki egyformán imádja a kis párnácskákat. Eljött a totális boldogság: ezentúl az otthonotok is csupa cicatappancs lehet!
vous - 2015.06.17.
Megvan, melyik aprócska kiegészítő hiányzott eddig az otthonotokból!

Egy igazi hiánypótló termékkel álltak elő a japánok (már megint). Ezzel a kis zoknival igazán egyedivé tehetitek a bútoraitokat. Végre egy kiegészítő, amit ha felhúztok a szék lábára igazi kis cicalábon állhat a kedvenc ülőhelyetek. Bizony, így akkor sem kell hiányolnotok kedvenc kisállatotok, ha éppen nem dorombol az öletekben. A japánok nem voltak restek és rögtön négy mintázatban is elkészítették a cicatappancs-zoknit.

Én csak egy dolgot hiányoltam. Miért nincs a választékban Poppy-mintázatú zokni? Hiszen Poppy az igazi “tappancskirálynő”! (Hogy kicsoda Poppy? Itt megismerhetitek.)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.