Egyéb kategória

Megvan, melyik aprócska kiegészítő hiányzott eddig az otthonotokból!

Ugye, hogy nincs is aranyosabb egy kiscica tappancsánál? Lehet rózsaszín vagy fekete, mindenki egyformán imádja a kis párnácskákat. Eljött a totális boldogság: ezentúl az otthonotok is csupa cicatappancs lehet!
vous - 2015.06.17.
Megvan, melyik aprócska kiegészítő hiányzott eddig az otthonotokból!

Egy igazi hiánypótló termékkel álltak elő a japánok (már megint). Ezzel a kis zoknival igazán egyedivé tehetitek a bútoraitokat. Végre egy kiegészítő, amit ha felhúztok a szék lábára igazi kis cicalábon állhat a kedvenc ülőhelyetek. Bizony, így akkor sem kell hiányolnotok kedvenc kisállatotok, ha éppen nem dorombol az öletekben. A japánok nem voltak restek és rögtön négy mintázatban is elkészítették a cicatappancs-zoknit.

Én csak egy dolgot hiányoltam. Miért nincs a választékban Poppy-mintázatú zokni? Hiszen Poppy az igazi „tappancskirálynő”! (Hogy kicsoda Poppy? Itt megismerhetitek.)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.