Test

Bőrtisztítás, hidratálás és megújítás egyszerre – de hogyan? A válasz Hydra Beauty kezelés.

Az, hogy az arcbőr ápolást igényel, tény, mégpedig a megmásíthatatlan fajtából. Az is az, hogy a legtöbben a kozmetikumok használatánál leragadnak, viszont ez általában nem elegendő a tartós, mélyre ható sikerhez. De akkor vajon mi a megoldás? Egyszerre három- vagy négyféle kezelés, esetleg akad egyetlen rendszer, ami minden előnyt magába foglal? A jó hírünk az, hogy utóbbira igen a válasz! Íme, a fiatalító részletek!
vous - 2023.03.22.
Bőrtisztítás, hidratálás és megújítás egyszerre – de hogyan? A válasz Hydra Beauty kezelés.

Egyetlen kezelés képes minderre?

Igen! A Hydra Beauty egy olyan új orvos-esztétikai eljárás, ami egyszerre fiatalítja, hidratálja és tisztítja a bőrt. A terápia alapjául egy olyan hidrodermabráziós módszer szolgál, ami egyesíti, sőt összekovácsolja a kíméletes tisztítás, a savas hámlasztás, a vákuum segítségével végzett nyirokmasszás, pórustisztítás, gyulladáscsökkentés, hidratálás előnyeit. Azért ez nem semmi! Na, de mit is jelent mindez a gyakorlatban?

Azt, hogy a rendszer hatására javul a bőr tónusa, a finom vonalak kisimulnak. Nyugtató hatást fejti ki a bőrre, tiszta, egyúttal telt bőrérzetet eredményez, ezeken kívül pedig halványítja a felszíni pigmentációs egyenetlenségeket. Annak érdekében, hogy a bőr szépsége, ragyogása hosszú távon fennmaradjon, érdemes két-három hetente élni a kezelés kényeztető pozitívumaival.

Kinek ajánlott a Hydra Beauty kezelés?

Hydra Beauty kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen a legjobb választás, ha javítani akarunk a bőrünk állapotán, és friss, fiatalos megjelenést szeretnénk elérni. Ideális azoknak, akik nem szeretik a kézi „nyomkodós” pórustisztító kezeléseket, mert a kezelés nem jár fájdalommal. Különösen ajánlott olyanoknak, akiknek a bőre érzékeny, száraz, ráncos, pigmentfoltos, vagy akiknek problémás bőrük van. A kezelés célja a bőr tisztítása, hidratálása és revitalizálása. A kezelés időtartama általában 60-90 perc. A kezelés eredménye azonnal érezhető és látható, alkalmazása 3-4 heti rendszerességgel ajánlott.

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy is zajlik a Hydra Beauty kezelés?

Az első lépés a bőr kíméletes megtisztítása lemosó közbenjárásával. Ez az a momentum, ami mindennek az alapja. Amíg a bőrt szennyeződések borítják, addig a pórusok eltömődése jóformán garantált. Ekkor a salakanyagok eltávolítása sem úgy történik, ahogy az ideális. Vagyis a bőr állapota egy cseppet sem kielégítő. Viszont ha a tisztítás hatására megszűnik a szennyeződésekből összeálló réteg, úgy az ápolás megkezdődhet, hiszen a bőr szó szerint fellélegezhet, és készen állhat a hasznos összetevők befogadására, hasznosítására. A speciálisan, vákuumos technológiával üzemelő kezelőfej, valamint a spirálisan ható, tejsavat tartalmazó folyadéksugár kettőse pontosan ezt, a minél mélyebbre ható és teljesebb tisztítást támogatja. A szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadék a T-zónában segíti megtisztítani a pórusokat. A Hydra Beauty kezelés következő lépése a hidratálás, hiszen ezek után semmi sem állhatja útját a hyaluronsavnak, ami vákuum alatt a megnyitott pórusokon, illetve a bőrfelszínen keresztül jut be a mélyebb rétegekbe. A bőrtípusnak megfelelő arcpakolás, valamint a befejező bőrápolás olyanok, mint hab a tortán. Tökéletessé és teljessé varázsolják az eljárást.

A megtisztított bőr extra hatékonyan és gyorsan képes egyrészt felszívni, másrészt értékesíteni a bejuttatott komponenseket. Mezoterápiával ez a pozitív hatás tovább fokozható, aminek a segítségével még mélyebb rétegekbe juthatnak el a tápláló összetevők.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.