Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team: gyönyörű Hófehérke lett az önbizalomhiányos Krisztiből

Kriszti igent mondott az átalakulásra, mi pedig örömmel láttuk őt vendégül, hiszen egy tündéri fiatal lányról van szó, akivel öröm volt együtt tölteni egy napot.
vous - 2015.06.28.
Akcióban a NORIE Team: gyönyörű Hófehérke lett az önbizalomhiányos Krisztiből

Jelentkezési leveléből sok mindent megtudtunk Krisztiről:

„Három éve költöztem Budapestre Komlóról, elég nagy változás a csendes kisváros után a nagyvárosi élet. Ugyan régen hihetetlennek tűnt számomra, most mégis szeretek itt lenni. Most fogok diplomázni webdesigner-grafikus szakon, viszont a három év alatt több munkatapasztalatot is szereztem már grafikusként. Nagyon örülök, hogy erre a szakmára esett a választásom, bár ez várható volt, miután édesapám is grafikus. Nagyon szeretem a grafikát, a kreatív dolgokat, úgyhogy a munkámat sokszor nem is munkának fogom fel. Emellett szeretek fotózni, és van két gyönyörű kutyusom, egy csodaszép vizslám a szüleimnél. És mivel kutya nélkül nem élet az élet számomra, tavaly ősszel hozzám került egy whippet kislány is, aki nem hagyja a napjaimat beszürkülni.

Jellemző rám, és sokan mondják is, hogy milyen mosolygós vagyok.

Szeretek segíteni, barátságos vagyok az ismeretlen emberekkel is. Sosem voltam bulizós fajta, inkább a kirándulás, biciklizés, kutyás séták kapcsolnak ki, és akkor érzem magam a legjobban, ha a családommal, a párommal, a kutyusaimmal lehetek.”

Hát nem édes ez a lány? Mi is rögtön megszerettük őt, amint belépett a stúdióba. Kérdésünkre, miért szeretne átalakulni a következőt válaszolta:

„Őszintén szólva, kevés az önbizalmam, ami sokszor a magánéletemre és a kapcsolatomra is kihat már. Sokáig úgy gondoltam, hogy értek a divathoz, hogy jól tudom összekombinálni a ruháimat is, viszont egy ideje már akármit veszek fel, nem tetszek magamnak. Fogalmam sincs, mit kezdjek a hajammal, de nem merek elmenni fodrászhoz, mert tanácstalan vagyok, mi állna jól. Félek, hogy még kevésbé fog tetszeni az, amit a tükörben látok. Mivel nem tudom, mit csináljak, hogy jól csináljam, kevésbé törődök a külsőmmel.

Mindeközben viszont rosszul érzem magam, nem szeretek a tükörbe nézni. Ha kimegyek az utcára, inkább elbújnék…

Pedig szeretnék úgy kinézni, hogy bátran megjelenhessek akárhol, és hogy a páromtól is kapjak néha egy kis dicséretet, mert valljuk be, ez minden lánynak jólesik…”

Ezek hallatán szinte szárnyakat kaptunk, és mindenki azon igyekezett, hogy Kriszti a lehető legszebb, legnőiesebb legyen. A képeket elnézve ez sikerült is, egyszerűen csodásan állt rajta a ruha! Igazi Hófehérke, gyönyörű! Mostantól biztosan bezsebel jó pár bókot, és nem csak a barátjától… 😉

Ajánlott cikkek