Egyéb kategória

Ez az undormány a ti telefonotokban is benne van

Van egy hely Ázsiában, ami akár a Földi pokol nevet is viselhetné az ott terjengő szag miatt. Ebbe a bűzösen bugyorgó kénköves tengerbe szigorúan egymás mellé fektetett szennyvízcsatornák sora ontja a fémfeldolgozás során termelt hulladékot. 
vous - 2015.06.26.
Ez az undormány a ti telefonotokban is benne van

Üdvözlünk mindenkit Baotouban, Mongólia legnagyobb ipari városában, melynek közepén fekszik egy tó, ami csak igen nagy jóindulattal nevezhető tónak, miután nem finom, lubickolásra alkalmas vizet őriz, hanem fekete, erősen szennyezett folyadékot. Több ez, mint környezetszennyezés. Ti kiveszitek a hófehér dobozból a legújabb telefont, használjátok, majd mi történik velük? Van, aki szereti eltenni emlékbe, mások eldobják vagy eladják. Ez a gyár pedig csak termeli a különleges fémet, hogy ti is megvehessétek a legújabb modelleket.

Kicsit para hely nem? Nagyon is! A nászutamat biztos, hogy nem ide szervezném, és ha kinézel a telefonodból, akkor megláthatod a világ másik pontját, ami éppen azért ilyen borzasztó, hogy neked mindened meglegyen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.