Világ

Milyen kabinbőröndöt válasszunk?

A repülőgépekre felvihető kézipoggyászok és kabinbőröndök méretei gyakran légitársaságonként változnak. A méret és a súly mellett azonban számos egyéb szempontot is érdemes figyelembe venni utazótáska vásárlása során.

vous - 2022.04.01.
Milyen kabinbőröndöt válasszunk?

Praktikusság

Bármilyen utazásra is indulunk, legyen az üzleti megbízás, rövid városnézés vagy hosszú nyári nyaralás, központi kérdés a csomagolás. A bőröndök, utazótáskák, laptoptáskák a legjobb barátaink akkor, ha külföldön járunk, hiszen ebbe tesszük minden holminkat és értékünket. Éppen ezért fontos, hogy megbízható és strapabíró kabinbőröndöt válasszunk a Holidayshop.hu webáruházból!

Egy ideális, repülőgépre felvihető kézipoggyászba érdemes a legfontosabb iratokat, tárgyakat, és egy napi váltóruhát is csomagolni. Így, amennyiben a feladott bőrönd valamiért elkeveredne, van mihez nyúlni.

Érdemes olyan táskát választani, amely több, különböző méretű és funkciójú zsebbel, tárolóval rendelkezik. Így a kisebb tárgyak sem vesznek el a táska alján, és az értékes elektronikai cikkek (például laptop) számára is van kijelölt, biztonságos, kipárnázott hely.

A Holidayshop.hu webáruházban légitársaság alapján szűrhetsz rá a különböző kabinbőröndökre, hogy biztosan a legmegfelelőbbet válaszd az utazáshoz.

A Holidayshop.hu webáruházban légitársaság alapján szűrhetsz rá a különböző kabinbőröndökre, hogy biztosan a legmegfelelőbbet válaszd az utazáshoz.
Forrás:
https://www.holidayshop.hu/borondok/kabinborondok

Standard méret

Mivel szinte minden légitársaságnál más a felvihető poggyász mérete és súlya, ezért nehéz lehet megtalálni a tökéletes táskát. Amennyiben van egy általunk preferált légitársaság, amellyel gyakran és szívesen utazunk, érdemes az általuk megadott paraméterek alapján keresni.

A Holidayshop.hu webáruházban légitársaság alapján szűrhetsz rá a különböző kabinbőröndökre, hogy biztosan a legmegfelelőbbet válaszd az utazáshoz. Így elkerülhető, hogy felárat kelljen fizetni, mely alaposan megdobhatja az utazásra szánt büdzsét.

Személyes igények

Külföldi út során szeretjük, ha minél komfortosabb körülmények között utazhatunk. Ebbe beletartozik az is, hogy a velünk utazó bőröndök és táskák a lehető legjobban szolgáljanak ki minket.

Azonban a személyes igények és az ízlésünk is jelentősen befolyásolhatja a döntést, hogy végül milyen poggyászt választunk. Bőröndöket és táskákat manapság már mindenféle színben, mintában, sőt, akár mesefigurás kiadásban is vásárolhatunk. 

Éppen ezért bátran kísérletezhetünk, és ezzel is kifejezhetjük egyéniségünket. Garantáltan könnyebben megtaláljuk majd a táskát a futószalagon vagy a repülőgépen található tárolóban, ha különleges színnel vagy mintával rendelkezik. 

Érdemes lehet minden utazótáskán, a kézipoggyászon is feltüntetni valamilyen formában a nevünket és elérhetőségünket, ugyanis bármikor előfordulhat, hogy két egymás mellett lévő, ugyanolyan táska tulajdonost cserél véletlenül. Így könnyedén értesíthetnek minket, ha megtalálják a poggyászt.

Látogass el a Holidayshop.hu webáruházba, és válaszd ki a tökéletes társakat kabinbőröndök, laptoptáskák vagy utazótáskák formájában!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.