Egyéb kategória

Hány randi után feküdjünk le valakivel? Már az első után, ha követjük a szabályokat!

Amikor azt érezzük, hogy le akarunk feküdni a másikkal egy randi után, az általában jót jelent. Legalábbis azt biztosan, hogy a testi vonzalom megvan részünkről, ami már félsiker. A kérdés már csak az, hogy mikor lépjük meg a dolgot?

vous - 2022.05.31.
Hány randi után feküdjünk le valakivel? Már az első után, ha követjük a szabályokat!

Minden ember, és emiatt minden kapcsolat más és más. Létezik sírig tartó szerelem, barátság extrákkal, de teljesen érzelemmentes testi kapcsolat is, sőt még olyan emberek is le szoktak feküdni egymással, akik alapesetben utálják a másikat. Éppen ezért ezek a “szabályok” inkább csak szubjektív észrevételek, mint kőbe vésett törvények!

Legelső alkalommal

Az első randi után akkor érdemes lefeküdni, ha nem feltétlen akarsz többet a másiktól, mint egy kaland. Nem véletlen, hogy a sikeres kapcsolatok legtöbbje lassan indult be. Meg kell ismerni a másikat, na! Persze ettől függetlenül abból is lehet szerelem, ha egyből belevágtok a lecsóba. Átvitt értelemben.

Első randi után csak úgy menj bele a kalandba, ha azt érzed, hogy megnyíltatok egymás előtt.

Általában jó jel, ha a másik megoszt durván személyes történeteket, mert akkor legalább megtudod, milyen a sötétebb oldala. Emellett menj biztosra, hogy a másik fél helyén kezeli a dolgot, és nem érti félre a közeledésedet. Illetve legalább egy ember tudjon arról, hogy hol vagy, és mit csinálsz.

És ez nem csak a nőkre vonatkozik!

Pár randi után

Ha eddig eljutottatok, akkor egyrészt kedvelitek egymást, másrészt komolyabb szándékaitok vannak, mint egy egyéjszakás kaland. Ilyenkor az intimitás az ismerkedés következő szintje, ami a párkapcsolat felé vezet, szóval fel kell mérni kinek mi az igénye.

Az igazit fel fogod ismerni, hiszen úgy fogtok csicseregni egymás mellett, mint két énekes madár.

Az igazit fel fogod ismerni, hiszen úgy fogtok csicseregni egymás mellett, mint két énekes madár.
Forrás:
Unsplash.com

Ha elkezd kialakulni az intim feszültség, a szikra köztetek, az nagyon jó. Ha pedig mindkettőtöknél ugyanakkor jön el a pillanat, az még jobb! Ebben az esetben nyugodtan hallgassatok az ösztöneitekre, és adjátok át magatokat a helyzetnek. Viszont arra is figyeljetek oda, hogy a részleteket hogyan képzeli a másik.

Jobb a hálószoba előtt megtudni, hogy ki és hogyan védekezik az ágyban.

Viszont abban semmi szégyen nincs, ha egyik fél nem áll még készen ennyi idő után sem. Sőt, ha neked ez túl gyors, és a másik fél erőltetni próbálja, akkor lehet jobb, ha még az elején kivonod magad ebből a kapcsolatból.

Több randi után

Még mindig nem feküdtetek le, de találkozgattok? Ez azt jelenti, hogy nagyon jól elvagytok, de még nem érzitek elég magabiztosnak magatok. Nincs ezzel semmi baj. Hiszen ez azt jelenti, hogy hasonló a vérmérsékletetek, vagy – és ez lehet még jobb is -, hogy a másik fél tisztel téged, és nem feszegette a témát.

Ilyenkor, amit szex helyett tehettek, az az, hogy megmutatjátok a másiknak egy igazán személyes oldalatokat.

Egy hosszabb randi időszak, a testi együttlét helyett szólhat a lelki megismerésről.

Engedjétek magatokhoz közel a másikat, és ha tényleg bejöttök egymásnak, akkor előbb vagy utóbb meg fog történni, aminek meg kell történnie.

Ajánlott cikkek