Egyéb kategória

Felesége és szeretője is van – Élete legjobb döntése volt

Sokak szerint nem a legideálisabb felállás, ha valaki a felesége mellett szeretőt is tart. A barátom mégsem bánta meg a döntését. Sőt...

vous - 2022.05.29.
Felesége és szeretője is van – Élete legjobb döntése volt

A barátom a feleségével évek óta boldog házasságban élnek. Gyermekük is született már, de fiatalok még, nem meglepő, hogy élvezni akarják a kicsapongó életet. Ennek részét képezik a szeretők is. Egy idő után fantáziátlanná válhat a párkapcsolat és a szex, ezért sokan választják azt az utat, hogy szeretőt tartanak. Ki titokban, ki nyíltan.

A barátom rávette a feleségét, hogy szeretőt tarthasson.

Ők is az unalom csapdájába estek néhány év után. A haverom egy ideig titokban tartott szeretőt, akihez heti rendszerességgel járt. Amikor aztán mindketten rájöttek, hogy a házasság kezd zátonyra futni, kitálalt a feleségének.

Felmerült bennük, hogy miért ne lehetne feldobni a kapcsolatot egy szeretővel, vagy akár hármasozással? Szerencsére mindketten intelligensen tudták kezelni a dolgot, így ez a lehetőség felpezsdítette a házaséletüket. Aztán nem várt fordulat került felszínre.

Ugyanis a feleségnek is volt szeretője: én.

Amikor megismerkedtem vele még nem tudtam, hogy a haverom felesége. Azt tudtam, hogy házas, de ez a szeretői kapcsolatokban nem igazán számít. Amikor kiderült, pánikba estem. A barátságomat sem akartam tönkretenni, de a csajért is kár lett volna mindenféle szempontból.

Amikor a férj elmondta a szeretői kapcsolat ötletét, mi is felfedtük magunkat. Jobb tiszta lappal játszani. Veszekedést és káoszt vártam ezek után, de úgy tűnik, az őszinteségünk bevált, mert a haverom is kulturáltan kezelte a dolgot. Azt nem mondom, hogy nem láttam az arcán a csodálkozást, de nem tette szóvá.

El sem tudnék képzelni jobb párkapcsolatot

El sem tudnék képzelni jobb párkapcsolatot
Forrás:
Pexels

Életünk legjobb döntését hoztuk meg.

Sokak szerint fiatalként kell kiélni az extrém jellegű vágyakat. Hát íme. A mi példánk tankönyvekbe való. Nyitott párkapcsolat, hármas és négyes együttlétek, partnercserék minden irányba. MINDEN irányba. A gyerek természetesen erről a kapcsolatról mit sem tud, hiszen alapvetően nem jó példa ez számára, de ha elég érett lesz hozzá, lehet mindent meg fog tudni.

Hiszek abban, hogy amikor majd megöregszünk, és valaki megkérdezi, hogy fiatal korunkban mindent megtettünk-e, amit ilyen téren szerettünk volna, akkor azt tudom mondani, hogy igen. Idővel majd biztosan megállapodok valakinél, de egyelőre élvezem a szeretőmet, a férje szeretőjét és a férjét is. Jobb párkapcsolatot el sem tudnék képzelni, és ezzel talán a többiek is így vannak.

Ajánlott cikkek