Egyéb kategória

A férjem megcsalt és gyerek lett belőle — Normális, hogy szívem szerint felnevelném?

Soha életemben nem árult el még ennyire senki, mint a férjem, aki megcsalt és kiderült, hogy gyereke is született a szeretőjétől. Egyrészt örülök annak, hogy ez még azelőtt történt, hogy nekünk lett volna közös gyerekünk. Másrészt viszont mélységesen sajnálom azt a gyereket, aki a szülei felelőtlensége miatt egy pokolian törött családban fog felnőni.

vous - 2022.05.27.
A férjem megcsalt és gyerek lett belőle — Normális, hogy szívem szerint felnevelném?

Azt, hogy viszonya van, nem sejtettem, viszont a következményeit már kevésbé tudta titokban tartani előttem. Feltűnt, hogy feszült, ideges és sokszor szinte pánikolva hazudott arról, hogy hol volt, mit csinált. Rövid időn belül színt vallott nekem, hogy van egy házasságon kívüli gyereke, és nem bírja tovább titkolni.

Megérdemli, hogy tönkretegyék

A nemsokára volt férjem egy csepp szánalmat sem érdemel. Az egyetlen gerinces lépése az volt, hogy még azelőtt elmondott nekem mindent, hogy magamtól rájövök, pontosan mi zajlik a háttérben. Persze ezt is csak azért tette, mert a nője elkezdte zsarolni azzal, hogy mindenki számára kiteregeti a szennyesét.

Jól kezdődik, mi? Gyereket zsarolásra használni…

Szóval bevallott mindent, hogy mennyi pénzt és dolgot adott ennek a nőnek, hogy egyből elkölti, hogy az utolsó pillanatig nem tudott a gyerekről. Nos, én se tudtam, hogy védekezés nélkül kufircolt a hátam mögött, szóval abban egyet tudtam érteni vele, hogy ez milyen kellemetlen. Illetve azt is át tudtam érezni, hogy mennyire utálja ezt a nőt.

Bár az én gyerekem lenne

Eddig teljes szívemmel azt kívántam, hogy legyen gyerekünk ezzel a senkiházival. Persze, ezek után ez már nincs így, de a kiköltözése alatt egy alkalommal láttam a babáját, és majdnem megszakadt a szívem. Egyrészt utáltam amiatt, hogy hazudott nekem, és elfecséreltem rengeteg időt mellette, ami alatt családot is alapíthattam volna.

Éveket pazaroltam el az életemből...

Éveket pazaroltam el az életemből…
Forrás:
Unsplash.com

Másrészt láttam egy gyönyörű kisgyereket, akinek még aközben is csillogott az értelem a szemében, miközben a “szülei” gyűlölettel a hangukban beszélgettek egymással. Pontosan tudom, hogy semmi mást nem éreznek egymás iránt csak megvetést.

Szülők nélkül fog felnőni

Az apja soha nem lesz ott emellett a gyerek mellett, és ha oda is engedné az anyja, akkor is csapnivaló lenne. Mindemellett az édesanyja pedig csak egy eszközként tekint rá, amivel pénzt sajtolhat ki valakiből. Nem tudom mit fognak tenni, nem is érdekel.

Én elveszem mindenből a részemet, amit közösen építettünk, és utána soha nem akarok találkozni a volt férjemmel.

Egyedül a gyereküket sajnálom, aki lehet soha nem fogja megtudni, milyen igazi szeretetben felnőni.

Gréta történetét Csereklye Judit dolgozta fel.

Ajánlott cikkek