Egyéb kategória

Jelek, amelyek megmutatják, hogy jó irányba halad a kapcsolatotok

Mindig csak azok a fránya red flagek! De mik azok a dolgok, amelyek miatt érdemes zöld utat adni egy kapcsolatnak?

vous - 2022.05.25.
Jelek, amelyek megmutatják, hogy jó irányba halad a kapcsolatotok

Sokszor hajlamosak vagyunk előtérbe helyezni azokat a dolgokat, amelyek miatt nem működhet egy új kapcsolat, ami nem feltétlen baj, viszont nem árt az ellenkezőjére is gondolni. Előfordulhat, hogy azokat a hibákat, amik miatt úgy gondolod, nem érdemes belebonyolódni, felülírják azok a néha apró, ám annál fontosabb mozzanatok, amelyek igenis megadhatják a zöld jelzést a bimbózó szerelmeteknek!

Az alábbiakban elmesélték páran, mi volt az, amiből azt érezték egy kapcsolatban, hogy “megérkeztek”.

“Inkább töltöm vele az időt, úgy hogy semmit sem csinálunk, minthogy bárki mással akármit csináljak!”

“Vele lenni feltöltődés, és nem szívja le az energiáim, mint bármely más emberekkel eltöltött időm.”

“Azt vettem észre, hogy rögtön megkedvelték az emberek, akikkel találkozott, még a kisbabák is!”

“Mindent meg tudunk beszélni egymással, titkolózás nélkül, és úgy, hogy felidegesítenénk a másikat. Szerintem ez egy egészséges párkapcsolat egyik alapköve.”

Forrás:
Canva.com

“Megbízunk egymásban, amikor egyikünk a másik nélkül megy el bulizni, vagy valakivel találkozik, aki az ellenkező nemhez tartozik.”

Nekem az, hogy egy férfi tud főzni, és a lakását tisztán tartja, az határozottan zöld utat jelent egy kapcsolatban. Nincs annál rosszabb, mikor egy felnőtt emberre még mindig az anyukája főz, vagy takarít nála.

“Nem fél az enyémnél ellenkező véleményt formálni, ha úgy érzi, ennek ellenére mindig meghallgat engem is, és támogat mindenben.”

“Az első alkalommal, amikor együtt voltunk, nem tudtam, hogy épp azon az éjszakán fog megjönni. Miután kétségbeesetten kimentem a fürdőből, láttam, hogy az ágynemű sem úszta meg. Ő ahelyett, hogy fintorgott, vagy kinevetett volna, kedvesen megkérdezte, hogy tud-e valahogy segíteni. A következő reggelen elhívott, hogy válasszam én ki az új ágyneműjét, mert szeretne még látni benne. Ez 9 éve történt.”

“Rögtön magunkat tudtuk adni egymás mellett, mindenféle feszélyezettség nélkül.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.