Egyéb kategória

Jelek, amelyek megmutatják, hogy jó irányba halad a kapcsolatotok

Mindig csak azok a fránya red flagek! De mik azok a dolgok, amelyek miatt érdemes zöld utat adni egy kapcsolatnak?

vous - 2022.05.25.
Jelek, amelyek megmutatják, hogy jó irányba halad a kapcsolatotok

Sokszor hajlamosak vagyunk előtérbe helyezni azokat a dolgokat, amelyek miatt nem működhet egy új kapcsolat, ami nem feltétlen baj, viszont nem árt az ellenkezőjére is gondolni. Előfordulhat, hogy azokat a hibákat, amik miatt úgy gondolod, nem érdemes belebonyolódni, felülírják azok a néha apró, ám annál fontosabb mozzanatok, amelyek igenis megadhatják a zöld jelzést a bimbózó szerelmeteknek!

Az alábbiakban elmesélték páran, mi volt az, amiből azt érezték egy kapcsolatban, hogy “megérkeztek”.

“Inkább töltöm vele az időt, úgy hogy semmit sem csinálunk, minthogy bárki mással akármit csináljak!”

“Vele lenni feltöltődés, és nem szívja le az energiáim, mint bármely más emberekkel eltöltött időm.”

“Azt vettem észre, hogy rögtön megkedvelték az emberek, akikkel találkozott, még a kisbabák is!”

“Mindent meg tudunk beszélni egymással, titkolózás nélkül, és úgy, hogy felidegesítenénk a másikat. Szerintem ez egy egészséges párkapcsolat egyik alapköve.”

Forrás:
Canva.com

“Megbízunk egymásban, amikor egyikünk a másik nélkül megy el bulizni, vagy valakivel találkozik, aki az ellenkező nemhez tartozik.”

Nekem az, hogy egy férfi tud főzni, és a lakását tisztán tartja, az határozottan zöld utat jelent egy kapcsolatban. Nincs annál rosszabb, mikor egy felnőtt emberre még mindig az anyukája főz, vagy takarít nála.

“Nem fél az enyémnél ellenkező véleményt formálni, ha úgy érzi, ennek ellenére mindig meghallgat engem is, és támogat mindenben.”

“Az első alkalommal, amikor együtt voltunk, nem tudtam, hogy épp azon az éjszakán fog megjönni. Miután kétségbeesetten kimentem a fürdőből, láttam, hogy az ágynemű sem úszta meg. Ő ahelyett, hogy fintorgott, vagy kinevetett volna, kedvesen megkérdezte, hogy tud-e valahogy segíteni. A következő reggelen elhívott, hogy válasszam én ki az új ágyneműjét, mert szeretne még látni benne. Ez 9 éve történt.”

“Rögtön magunkat tudtuk adni egymás mellett, mindenféle feszélyezettség nélkül.”

Ajánlott cikkek