Egyéb kategória

Ezért hordanak a sztárcsajok pár számmal nagyobb tűsarkút

Nektek feltűnt már, hogy a sztárcsajok általában pár számmal nagyobb cipőt hordanak, mint kellene? Nos, ez nem azért van, mert készlethiány van a Louboutinból.

vous - 2022.05.24.
Ezért hordanak a sztárcsajok pár számmal nagyobb tűsarkút

Bright Side elmélete szerint a sztárcsajok azért hordanak pár számmal nagyobb magas sarkút, hogy ne törje fel a cipő a lábukat, és hogy egész éjszaka kényelmesen érezzék magukat a tűsarkúban.

Objektum doboz

Hogy ne járjon ki a lábuk a sokszor láthatóan is nagyobb csinos cipőből, szilikon talpbetétet használnak, és sokszor igyekeznek pántos cipőt választani, ami tartja a lábukat. Sőt, hosszú ruhát sem véletlenül viselnek. Azzal el tudják takarni, ha túl nagy a cipellő.

Hát, nem tudom!

Az igazság az, hogy nekem a nagy cipő is feltöri a lábam, szóval nem értem a sztárcsajokat, de minden tiszteletem az övék, hogy képesek ezekben a hatalmas csodákban járni.

blogfotó

Bokavillantás mínusz tíz fokban? – Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról

Tél van, a mínuszok egyre lejjebb kúsznak a hőmérőn, az Instagram mégis roskadásig van kivillanó bokákkal, csupasz nyakakkal, kigombolt kabátokkal és bloggerekkel, akik előszeretettel mutatják meg, hogyan lehet januárban is csinos valaki anélkül, hogy x réteg ruhába bújna. De mi a valóság?

ITT kiderül!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.