Lélek

A nagy horoszkópcikk – minden, amit tudni akartatok a csillagjegyetekről!

Ha valami, az asztrológia bizony az a téma, ami sok emberből heves érzelmeket vált ki: a csillagjegyekkel foglalkozó tudományt vagy imádni vagy utálni lehet, arany középút nincs. Ha ti azonban szívesen olvasgattok és tudtok meg érdekességeket a horoszkópotokról, jó helyen jártok – ebben a cikkben kiderül, kinek mit rejtenek a csillagok! 

vous - 2022.05.24.
A nagy horoszkópcikk – minden, amit tudni akartatok a csillagjegyetekről!

Ti tudjátok, mi jellemző rátok a csillagjegyetek alapján?

A részletes jellemzésért kattintsatok a csillagjegyetekre!   

Na és azt, hogy hogy vészelitek át a szakításokat?

Míg egy szakításkor egy Oroszlán óriási drámát csap, addig a Rákok szinte bele akarnak halni a fájdalomba… Kíváncsiak vagytok a többiekre? Egy korábbi cikkünkből minden kiderül! 

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Mi a helyzet a betegségekkel?

Gondoltátok volna, hogy a csillagjegyetek alapján az is kiderül, milyen betegségekre vagytok hajlamosak? Egy Mérlegnek érdemes odafigyelnie a veséjére, a Skorpió pedig akár bélproblémákkal is küszködhet. A további részleteket keressétek ebben a cikkben!

Tudjátok, mi az az 5 mondat, amit soha ne mondjatok egy…?

Vajon mennyire lehet titeket elcsábítani?

A születési horoszkóp ábrájából nagyon sok minden kiolvasható, például az is, hogy valaki az egyéjszakás kalandokat részesíti-e előnyben vagy inkább hosszú távra szeret tervezni. Irány a csábításról szóló cikkünk, és mindent megtudhattok! 

De ki tud örökre elcsábítani titeket?

Talán az egyik leggyakrabban feltett kérdés az asztrológia területén az, hogy „melyik jegy illik hozzám?”. Ha kíváncsiak vagytok rá, a csillagjegyetek melyik jegyekkel jön ki jól, ez a korábbi cikkünk tartogathat néhány meglepetést! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.