Világ

Beleroppan Bruce Willis betegségébe a felesége

A színész családja március végén jelentette be, hogy Bruce Willis visszavonul a filmezéstől.

vous - 2022.05.24.
Beleroppan Bruce Willis betegségébe a felesége

A Drágán add az életed! sztárja március végén jelentette be, hogy gyógyíthatatlan betegsége miatt felhagy a színészettel. A 67 éves sztár afáziában szenved, ami többek között az agy beszédközpontját támadja meg.

A család élete azóta teljesen megváltozott. Willis eladta otthonát és Kaliforniába költözött szeretteivel, hogy volt felesége, Demi ­Moore és lányaik, Rumer, Scout és Tallulah közelében éljenek.

Jelenlegi párja, Emma Heming Willis szinte minden percét a színész ápolásával és a család fenntartásával tölti, ami folyamatos lelki és fizikai terhet jelent, ami a saját egészségére is hatással van már.

“A családom szükségle­teit a saját igényeim elé helyeztem, és ez megbosszulta magát, de ettől még nem tekintem hősnek magam” – nyilatkozta a 43 éves modell a The Bump kismamamagazinnak. – “Az, hogy a családban mindenkiről nekem kell gondoskodni, megviselte a mentális egészségemet, valamint rosszat tett az általános egészségi állapotomnak. Ez pedig senkinek nem szolgált javára a családban.”

A probléma forrása elmondása szerint az, hogy nem fordított elég időt önmagára.

“Van néhány alapvető szükségletem, amelyhez ragaszkodnom kellett volna, ilyen mindenekelőtt a testmozgás. Szükségem van egy kis időre, amikor azt csinálom, amit szeretek, amikor magammal törődöm, és olyasmivel foglalkozom, amiről tudom, hogy a javamra válik” – magyarázta Emma. “-Valaki nemrégiben azt mondta, ha túl sokat törődsz valakivel, elfelejtesz magadról gondoskodni. Ez elgondolkodtatott.”

Bár barátai attól féltik, hogy a fizikailag és lelkileg is ki­merült sztárfeleség rövidesen összeroppan, ő nem akarja sajnáltatni magát, mert rajongva szereti Brucet és gyermekeiket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.