Világ

Beleroppan Bruce Willis betegségébe a felesége

A színész családja március végén jelentette be, hogy Bruce Willis visszavonul a filmezéstől.

vous - 2022.05.24.
Beleroppan Bruce Willis betegségébe a felesége

A Drágán add az életed! sztárja március végén jelentette be, hogy gyógyíthatatlan betegsége miatt felhagy a színészettel. A 67 éves sztár afáziában szenved, ami többek között az agy beszédközpontját támadja meg.

A család élete azóta teljesen megváltozott. Willis eladta otthonát és Kaliforniába költözött szeretteivel, hogy volt felesége, Demi ­Moore és lányaik, Rumer, Scout és Tallulah közelében éljenek.

Jelenlegi párja, Emma Heming Willis szinte minden percét a színész ápolásával és a család fenntartásával tölti, ami folyamatos lelki és fizikai terhet jelent, ami a saját egészségére is hatással van már.

“A családom szükségle­teit a saját igényeim elé helyeztem, és ez megbosszulta magát, de ettől még nem tekintem hősnek magam” – nyilatkozta a 43 éves modell a The Bump kismamamagazinnak. – “Az, hogy a családban mindenkiről nekem kell gondoskodni, megviselte a mentális egészségemet, valamint rosszat tett az általános egészségi állapotomnak. Ez pedig senkinek nem szolgált javára a családban.”

A probléma forrása elmondása szerint az, hogy nem fordított elég időt önmagára.

“Van néhány alapvető szükségletem, amelyhez ragaszkodnom kellett volna, ilyen mindenekelőtt a testmozgás. Szükségem van egy kis időre, amikor azt csinálom, amit szeretek, amikor magammal törődöm, és olyasmivel foglalkozom, amiről tudom, hogy a javamra válik” – magyarázta Emma. “-Valaki nemrégiben azt mondta, ha túl sokat törődsz valakivel, elfelejtesz magadról gondoskodni. Ez elgondolkodtatott.”

Bár barátai attól féltik, hogy a fizikailag és lelkileg is ki­merült sztárfeleség rövidesen összeroppan, ő nem akarja sajnáltatni magát, mert rajongva szereti Brucet és gyermekeiket.

Ajánlott cikkek