Egyéb kategória

A gőzölős hajvasaló a legújabb álomkütyü, vagy csak parasztvakítás?

Eljött az az idő, amikor már túl vagyunk a „hajvasaló roncsolja a hajat” és a „ne vasald annyit, mert töredezett lesz” korszakon. Mára elfogadott cselekvés kiegyenesíteni a sérónkat, a szabály pedig csak ennyi: hővédő termékek! Csendesedik a hajvasalópara, és ekkor robbant nagyot a gőzölős hajvasaló! Hallottatok már róla? Próbáltátok? 

vous - 2022.05.23.
A gőzölős hajvasaló a legújabb álomkütyü, vagy csak parasztvakítás?

A vízpára forró gőzzé alakul, amely azonnal védőréteget képez a hajszálak köré. Hidratálja a hajat, miközben fényessé és természetesen egyenessé teszi – ezt ígéri a gőzölős hajvasaló. Ezek a termékek nem nevezhetőek újnak a piacon, a professzionális hajszalonok már régóta használják, azonban az utóbbi időben megnőtt a kiskereskedelmi kereslet is. 

Pár napja hallottam ezekről a termékekről először, és mivel az ismerőseim közül senki sem használt még ilyet, körbenéztem a fórumokon, mi a tapasztalat a gőzölős hajvasalóval kapcsolatban. Meglepően sokan használják már ezeket a készülékeket.

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít óvdivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura! A fotókért kattintsatok ide!

A fórumozók túlnyomó része kifejezetten meg van vele elégedve, sokak szerint tényleg nem károsítja a hajszálakat, és nem is kell mindennap használni. Léteznek olyan készülékek is, amik csak egy bizonyos krémmel együtt működnek, ami még pluszban hozzátesz az amúgy borsos árhoz – de a költségekről később!

Sosem gondoltam volna, hogy én, a hajvasaló-ellenes, aki bár mindig is csodáltam a szép, egyenes hajakat, de túlzottan óvtam volna a sajátomat eme káros hajformázási módszertől, egyszer azt fogom írni: gőzölős hajvasalót mindenkinek, aki egyenes hajra vágyik!

– írja egy fórumozó, és hogy ne csak az előnyeiről essen szó, mutatok pár negatív véleményt is. 

 Elvileg kiválthatjuk vele a hajvasalást, de nekem ez a része nem vált be. Otthonra nem tervezem megvásárolni, jobban szeretem, ha a fodrász bíbelődik a hajammal.

haj vörös konty

Nem lehetetlen: így lesz szögegyenes a hajatok hajvasaló nélkül

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy valóra válhat az egyik legnagyobb álmunk. Szögegyenes haj hajvasaló és ledöredezett hajvégek nélkül? Nem lehetetlen. Ezt figyeljétek!

Sajnos nem tudok ódákat zengeni erről a vasalóról, mert parasztvakításnak érzem. Abszolút nem javított a hajam állapotán, sőt, másnap már meg kellett mosnom a hajam, mert annyira a boci lenyalta a fejedet hatása volt. 

És akkor az ára: ezek a készülékek bőven meghaladják egy átlagos hajvasaló árát. Többféle terméket kínál a hazai piac, átlagosan 50 ezer forintért már hozzájuthatunk egy jó minőségű gőzölős hajvasalóhoz – bár ez még nem tartalmazza a kiegészítő termékek költségét.

Írjátok meg nekünk, hogy mit gondoltok a termékről!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: