Egyéb kategória

Meg mered nyitni? Kétmondatos horrorsztorik, amitől nem fogsz tudni aludni

Valamilyen oknál fogva néha imádjuk megborzongatni magunkat egy jó horror filmmel, vagy egy ijesztő történettel. Vannak azonban olyan kétmondatos rémtörténetek, amiktől nehezen jön álom a szemünkre éjjel.

vous - 2022.05.20.
Meg mered nyitni? Kétmondatos horrorsztorik, amitől nem fogsz tudni aludni

Régen a félelmetes történeteket éjjel a tábortűznél vagy a hálózsákok rejtekéből ismerhettük meg.  Ma már nem kell kempingezni mennünk, hogy tanuljunk pár vérfagyasztó sztorit, elég csak a Reddit-en keresgélni a legjobbak közül. Mutatunk néhányat a legjobbakból, ha még nem ismernéd őket:

"Macskákkal és kutyákkal nőttem fel, ezért hozzászoktam a kaparó hangokhoz az ajtómon, amikor aludtam. Most, hogy egyedül élek, ez elég nyugtalanító."

"A testvérem azt mondja, hogy anya megölte őt. Anya azt mondja, hogy nincs is testvérem."

"Volt egy kép a telómban, ahogy alszom. Egyedül élek."

"Hallod, amint az anyukád lehív téged a konyhába. Majd, amint mész le a lépcsőn, a szekrényből megszólal egy hang: 'Ne menj le oda kicsim, én is hallottam."

"Az utolsó dolog amit láttam, hogy az ébresztő órámon a 12:07 villogott, mielőtt a hosszú, sárga körmeit belemélyesztette a mellkasomba, a másik kezével pedig elfojtja a sikolyomat. Megkönnyebbülten ültem fel, hogy csak egy álom volt, de ekkor megpillantottam, hogy az ébresztő óra 12:06-ot mutat, a szekrényajtó pedig halk nyikorgással nyílik ki."

"Az éjszaka közepén felkeltem, hogy a babamonitoron hallom, amint egy gyengéd hang nyugtatgatja a kicsit. Ahogy megfordultam, a karom súrolta a mellettem alvó feleségemet."

"A lányom nem hagyja abba a sírást és üvöltést az éjszaka közepén. Hiába látogatom meg a sírját, és kérem, hogy hagyja abba, nem segít."

"Arra ébredtem, hogy az üvegen kopognak. Először azt hittem, az ablakon, de aztán a tükör felől hallottam ismét a kopogást."

"Nincs is szebb egy baba nevetésénél. Kivéve, ha hajnali egy óra van, és egyedül élsz."

"Ne félj a szörnyektől, csak keresd meg őket. Nézz el jobbra, balra, az ágy alá, az öltözőasztal mögé, a szekrénybe, de sose nézz fel, mert a kislány utálja, ha meglátják."

Ajánlott cikkek