Egyéb kategória

Elegem van a Tinderből! Hol vannak azok a pasik, akik képesek offline is ismerkedni?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön, ha egy férfi képes spontán odalépni hozzám az utcán. Nem veszem tolakodásnak, örülök neki, hisz nőből vagyok, egy bók mindig feldobja a napomat. Manapság azonban egyre ritkább ez a jelenség.

vous - 2022.05.19.
Elegem van a Tinderből! Hol vannak azok a pasik, akik képesek offline is ismerkedni?

Érdekes, hogy megfordult a világ. Amikor még főiskolás voltam, nem volt Tinder, és még az internetes társkeresés sem volt divat. Leginkább bulikban ismerkedtünk, na meg mindenhol máshol: a könyvtárban, a suliban és az utcán. Egyik kedvenc történetem, amikor egy srác odalépett hozzám két almával, és megkérdezte, hogy kérem-e az egyiket.

Bár szerelem nem lett belőle, de barátság igen.

buli ismerkedés

Fiatalabb koromban leginkább bulikban ismerkedtem.
Forrás:
Canva

Azóta is előfordult, hogy leszólítottak az utcán, volt, aki gumicukorral kínált, volt, aki az esernyőmet dicsérte, de olyan is akadt, aki szimplán azt akarta elmondani, hogy mennyire jó a kisugárzásom. Még ha az illető srác nem is jött be, mindig feldobták a napomat ezek a pozitív visszajelzések, és azóta is arra bátorítom a férfi ismerőseimet, hogy merjenek egy nőt megszólítani.

Még akkor is, ha kockázatos, hisz tudom, visszautasítással járhat, ugyanakkor a nők értékelik és vonzónak tartják a bátorságot.

A Tinder és egyéb online társkeresők térhódításával egyre inkább háttérbe szorult az offline ismerkedés, mintha ma már nem is lenne más opció. Persze belátom, baromi kényelmes otthon jobbra-balra húzogatni a profilokat, de szerintem a való életben sokkal izgalmasabb ismerkedni. Egyrészt rögtön látod, hogy néz ki a másik, másrészt azt is azonnal érzed, van-e kémia kettőtök között, és nincs az az érzés, mintha az első alkalommal vakrandira mennél.

Ismerkedni bárhol lehet: a benzinkúton, a boltban, tánciskolában, koncerten, strandon, a Margitszigeten, egy kávézóban, főzőtanfolyamon, a buszon, a vonaton és még sorolhatnám. Erre legjobb példa az egyik barátnőm története, aki már az összes társkeresőre feljelentkezett, de csak nem találta az Igazit. Egyszer aztán elege lett, elengedte az egészet, majd amikor egyik nap elment bevásárolni, egy srác leszólította a kasszánál, és azóta is boldogan élnek, már egy kislányuk is született.

Tanulság: járj nyitott szemmel és nyitott szívvel a világban, hisz bárhol szembe jöhet a nagy Ő, legtöbbször akkor, amikor egyáltalán nem számítasz rá.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.