Egyéb kategória

3 ok, amiért szeretünk szerelmesek lenni

A rózsaszín felhőt mindenki elképzeli és átéli, amikor úgy érzi megtalálta azt, akivel örömmel megosztaná a szívét. A szerelem bár fájni is tud, rengeteget ad, amiért sosem vagyunk képesek feladni ezt a melengető érzést.

vous - 2022.05.18.
3 ok, amiért szeretünk szerelmesek lenni

Teljesnek érezzük magunkat

Ha szerelmesek vagyunk, úgy érezzük, a másik felünkkel együtt mehetnénk a világ ellen, úgysem számít semmi! Lelki társ, a hiányzó darab – nevezhetjük bárminek, mit is jelent ilyenkor a másik.

Objektum doboz

Többek leszünk tőle

Nemcsak a másikat kapjuk meg, ha szerelmesek leszünk, de mi is kiteljesedünk. Jobb érzéssel ébredünk, vágunk neki a mindennapoknak, ha tudjuk, van kivel megosztanunk az apró örömöket is. Könnyen átvészelünk olyan akadályokat is, amelyeket előtte lehetetlennek tartottunk volna.

Objektum doboz

Megtölti az életünket értelemmel

Tudjuk, ez szörnyen nyálasan hangzik, pedig igaz. Nemcsak a szerelmet jelenti a szeretet, hanem azt, amit a családunk, a barátaink és kisállatunk iránt érzünk, így hajt minket a céljaink felé, és ad valódi értelmet az életünknek. Minden bizonytalanság világosnak és egyértelműnek tűnik hirtelen.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.