Lélek

Hány pasival illik lefeküdni, amíg meg nem találjuk az igazit?

Bár ma már nem az a divat, hogy az ember lánya szűzen menjen férjhez, azért a férfiak még mindig felhúzzák a szemöldöküket, ha egy nő nagykanállal falja az életet. Hiába élünk a 21. században, még mindig kényes kérdés egy párkapcsolaton belül, mégis hány férfinak adtuk már oda magunkat.

vous - 2022.05.17.
Hány pasival illik lefeküdni, amíg meg nem találjuk az igazit?

Vannak nők, akik fiatalon megtalálják az Igazit, de az ismerőseimet elnézve egyre kevésbé ez a jellemző. Ha az embernek nincs ilyen szerencséje, akkor bizony randik sokaságán kell átverekednie magát ahhoz, hogy rátaláljon a nagy szerelem. Ráadásul soha nem lehet tudni, kiből lesz az „igazi”, így bizony előfordul, hogy olyan férfiakkal is lefekszünk, akikkel aztán nem lesz folytatás. 

A barátság extrákkal is elég gyakori a szinglik között, mert hát szép dolog a szerelem, de fontos a szex is.

Szerintem ez amúgy korral is változik. A húszas éveimben nem csináltam problémát egy alkalmi kufircból, de ahogy az ember öregszik és egyre inkább szeretne megállapodni, már nem akar akárkivel lefeküdni. A szex már nem csak biológiai szükséglet, hanem sokkal többet jelent annál.

pár randi

Gyakori a barátság extrákkal a szinglik között, mert hát szép dolog a szerelem, de fontos a szex is.
Forrás:
Canva

De mi van akkor, ha sokáig várat magára a nagy Ő és mi szeretnénk élvezni az élet gyönyöreit?

Lotyók vagyunk, ha szingliként sok pasival lefekszünk? Vagy szimplán csak a szerelmet hajkurásszuk?

A mai világban ugyanis már nehezen választható el a randizás és a szex. Nem egyszer fordult elő velem, hogy a randipartnerem megsértődött, mert a második találkozón nem voltam hajlandó ágyba bújni vele. Sőt, nem egy férfitól hallottam, hogy nekik nagyon fontos a szexualitás, így nem szeretnének egy első légyottal sokat várni. Közben valahol mégis azt várják el a nőktől, hogy ne adják oda magukat olyan könnyen, lehessen értük harcolni. Szóval nehéz ebben a témában okosnak lenni, talán az a legjobb, ha mindenki a szíve és a biológiai szükségletei szerint cselekszik.

Az már más kérdés, mennyire érdemes feltenni a párunknak a kérdést, mégis hány férfi vagy nő fordult meg az ágyában. 

Mi az a szám, ami még elfogadható és mi az, ami már kiveri a biztosítékot? Én mindenesetre úgy gondolom, hogy amíg az ember szingli, addig joga van azt csinálni, amit csak akar. A lényeg, hogy legyünk önazonosak, és éljük meg a vágyainkat. 

Ha valaki az igazinak tartogatja magát, az is rendben van, de azt se ítéljük el, aki habzsolja az élvezeteket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!