Egyéb kategória

Több mint 50 év után újra apa lett egy 88 éves férfi

A férfinak egy 48 évvel fiatalabb nő szült gyereket.

vous - 2022.05.13.
Több mint 50 év után újra apa lett egy 88 éves férfi

Albert Cormillot 1938-ban született Buenos Airesben, és Argentína egyik leghíresebb táplálkozási szakértőjévé vált.

Magánélete csak 2019-ben került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, feleségül veszi a nála 48 évvel fiatalabb Estefanía Pasquinit. A pár gyerekvállalási szándéka sokaknál kiverte a biztosítékot, de ők meg vannak arról győződve, hogy helyesen cselekednek. A sok kritika ellenére a szerelmesek kitartottak az elképzelésük mellett, és 2021. szeptember 17-én megszületett a régóta várt baba: Emilio, aki azóta is tökéletes egészségnek örvend. Albert több mint 50 év után lett ismét apuka.

Objektum doboz

Bár az orvos tisztában van vele, hogy eljön az idő, amikor már nem lehet fiával, a barátai és ismerősei maximális támogatását fogja élvezni családja akkor is. Emilionak pedig egy különleges ajándékkal készül későbbre, amikor ő már nem lesz: fotókat és hangfelvételeket küld neki egy telefonszámra.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.