Egyéb kategória

Csajok, kellenek a férfiak?

A válasz egyszerű: persze hogy kellenek. De képzeljetek el egy olyan jövőt, ahol nem szükséges a férfi varázspálcája, hogy gyereketek legyen. Mindenki tudja, mi kell a gyerekhez: szex. Akkor vajon ez azt jelenti, hogy az orgazmusoknak is búcsút kell inteni?
vous - 2015.06.26.
Csajok, kellenek a férfiak?

Úgy tűnik, a természetnek olykor nem fontos az élvezeti faktor, csak a fajfenntartás. Vannak állatok, amik bizony úgy hoznak utódot a világra, hogy nem is szükséges hozzá társ. Az ilyen magányosság megtestesítői közé tartoznak a cápák vagy a gyíkok. De hát nem cápák vagytok, hanem nők! A Sheffieldi Egyetem biológusa egy kicsit pontosította a japán kutatók 10 évvel ezelőtti kísérletét. Ez utóbbiak akkor azt gondolták, játszanak egy kicsit a természettel, és apa nélkül hoznak világra egy „egérgyereket”, mert hiszen sehol nincs az kőbe vésve, hogy a spermához apa is kell. A kísérlet sikeres volt ugyan, de csak a labor négy fala között. Ahhoz, hogy ezt embereken végezzék el, még rengeteget kell tudni a genetikáról. Az egyetem biológusa szerint ez csak egy elmélet, a gyakorlat még nagyon messze van.

Hú, képzeljétek el azt a bonyolult családfát, ami egy ilyen családból kinőhet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.