Egyéb kategória

Csajok, kellenek a férfiak?

A válasz egyszerű: persze hogy kellenek. De képzeljetek el egy olyan jövőt, ahol nem szükséges a férfi varázspálcája, hogy gyereketek legyen. Mindenki tudja, mi kell a gyerekhez: szex. Akkor vajon ez azt jelenti, hogy az orgazmusoknak is búcsút kell inteni?
vous - 2015.06.26.
Csajok, kellenek a férfiak?

Úgy tűnik, a természetnek olykor nem fontos az élvezeti faktor, csak a fajfenntartás. Vannak állatok, amik bizony úgy hoznak utódot a világra, hogy nem is szükséges hozzá társ. Az ilyen magányosság megtestesítői közé tartoznak a cápák vagy a gyíkok. De hát nem cápák vagytok, hanem nők! A Sheffieldi Egyetem biológusa egy kicsit pontosította a japán kutatók 10 évvel ezelőtti kísérletét. Ez utóbbiak akkor azt gondolták, játszanak egy kicsit a természettel, és apa nélkül hoznak világra egy „egérgyereket”, mert hiszen sehol nincs az kőbe vésve, hogy a spermához apa is kell. A kísérlet sikeres volt ugyan, de csak a labor négy fala között. Ahhoz, hogy ezt embereken végezzék el, még rengeteget kell tudni a genetikáról. Az egyetem biológusa szerint ez csak egy elmélet, a gyakorlat még nagyon messze van.

Hú, képzeljétek el azt a bonyolult családfát, ami egy ilyen családból kinőhet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.