Egyéb kategória

10 buta dolog, amit minden nőnek abba kell hagynia! DE KOMOLYAN!

Eljött az idő, hogy egy kicsit magunkba nézzünk, és elgondolkodjunk mi, nők, mit csinálunk rosszul, és mit kellene azonnal abbahagynunk. Nyugi, én már megtettem, és eszembe jutott ez-az, vicces és kevésbé vicces dolog, amiről le kellene szoknia minden nőnek. 

vous - 2022.05.12.
10 buta dolog, amit minden nőnek abba kell hagynia! DE KOMOLYAN!

Na, lányok, most jön az, ami eddig még nem volt, legalábbis ebben a formában biztosan nem. Görbe tükröt tartok magunk elé, mert függetlenül attól, hogy mennyi idősek vagytok, mindannyian nők vagyunk, és bizonyos dolgokról jobb, ha végleg leszokunk. 

nő

Gondolatok, amik minden lány fejében megfordulnak lefekvés előtt

Szerintem a lefekvés és az elalvás közötti időpont a legalkalmasabb arra, hogy mi, lányok végiggondoljuk az életünket. Ilyenkor születnek a világot megváltó ötletek, na meg az, hogy másnap írok nektek egy cikket azokról a dolgokról, mik azok, amiket egy lány végiggondol, mikor végre ágyba kerül.

Korábbi cikkünket ITT találjátok.

Számoljunk le végleg az ostoba trendekkel, a gyorskajával, és még rengeteg minden mással. Ne gondoljátok, hogy a pasik miatt, magunk miatt legfőképpen, hogy jobban érezzük magunkat, és hogy kerekebb legyen a világunk! 

1. Ég veled, sült krumpli! 

Eljött az ideje a végső összecsapásnak. Számoljunk le végleg legnagyobb ellenségünkkel, a sült krumplival.

Objektum doboz

2. Soha többé ostoba Snapchat-filterek!

Lányok, ugye nem gondoljuk komolyan, hogy egy pasinak is bejön a tavasztündér- vagy az idióta kutyafilter? Annyira égő…

Objektum doboz

3. Kacsaszáj 

Amit már nagyon régen el kellett volna felejtenünk. 

Objektum doboz

4. Abba kell hagynunk, hogy minden mondatot kérdésként kezeljünk

„Minden mondatot kérdésként?”

Objektum doboz

5. Álljunk le a parfümcsíkkal!

Nagyon ciki, ha parfümcsíkot húzunk magunk után. A parfüm egy intim dolog, és az az illendő, ha csak akkor érzi a másik ember, ha túl közel kerül hozzánk!

Objektum doboz

6. Nem kell a flörtnek túl nagy jelentőséget tulajdonítani

A flört az flört, és nem megcsalás. Normál esetben. 

Objektum doboz

7. Sugdolózni sem illik

Na, ezt meg már kiskorunk óta tudjuk, főleg közösségben nem, ugyebár. Szimplán bunkóság.

Objektum doboz

8. Jaj, ez fájni fog: vér ciki azt mondani társaságban, hogy rondák vagyunk, csak azért, hogy megkapjuk: „De nem is vagy…!”

Oh…

Objektum doboz

9. „Nincs semmi, jól vagyok!”

Ha egy lány azt mondja, hogy „semmi… jól vagyok!”, tudjuk, hogy mit jelent. Tessék elmondani, hogy mi bánt! Ne legyünk ovisok.

Objektum doboz

10. Álljunk le azzal, hogy másokhoz hasonlítgatjuk magunkat!

Annak a lánynak nagyobb melle van! 

Jaj, annak a csajnak de jó a haja!

Lehet, de higgyétek el, TI IS fantasztikusan néztek ki! 

Objektum doboz

Címkék: #életmód #nők
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.