Egyéb kategória

Cuki illusztrációk, amiken minden szingli lány magára ismer

Az megvan, amikor szinglik vagytok, és még mindig nem álltok készen a párkapcsolatra? Illetve de, csak éppen nehéz elengednetek a függetlenségeteket? Mert ugye olyan jó kizabálni a hűtőt, azt csinálni, amit akartok, és egyes-egyedül elterülni az ágyban. Minden este. Na jó, alkalomadtán elfér benne egy pasi. De csak alkalomadtán!!!

vous - 2022.05.09.
Cuki illusztrációk, amiken minden szingli lány magára ismer

Ezt a furcsa kettősséget ragadta meg édesen vicces illusztrációiban a Lingvistov művésznévvel alkotó grafikus. Elvégre ki ne ismerné a szingliből nem szingli állapotba átmenés gyötrelmeit? Valljuk be, annak is megvannak a gyötrelmei, nem kell ám sajnálni a szingliket sem, jól érzik magukat a bőrükben egyedül is! Persze attól még vágynak a boldog szerelemre, de csak akkor, ha a megfelelő pasival élhetik ezt meg. Ám amikor betoppannak, vannak ilyen furcsa dolgok…

Én nagyon-nagyon-nagyon szeretem a pasim macskámat

Forrás:
livingston.com

Jelenlegi kapcsolati státuszom: evés 

Forrás:
livingston.com

Vagy a jobb oldali vagyok, vagy a bal oldali. Köztes állapot nincs 

Forrás:
livingston.com
keretes kérdőjel

Szingliként élni csak ritkán menőség – vagy mégsem?

A Szex és New Yorkban menő szinglinek lenni, a Bridget Jonesban tömény kínlódás. De hol az igazság? Tény, hogy egyre többen élnek egyedül, és az is igaz, hogy ami korábban ciki volt, mára elfogadottá vált. Sőt, a filmeknek köszönhetően trendi dolog lett szingliként élni. De van visszaút? Lehet valaki tartós szingliből olyan, aki könnyedén belesimul egy párkapcsolatba? És akarnak ők egyáltalán másként létezni?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Várakozás… a tökéletes pasira 

Forrás:
livingston.com

A pasi, akit vonzónak találok: híres, foglalt, kétszer idősebb, mint én, és nem tudja, hogy létezem – nem létezik 

Forrás:
livingston.com

Magatokra ismertetek?

Ajánlott cikkek