Intim

Pasik és csajok válaszoltak: ennyi ideig kellene tartania az együttlétnek

Jó az, amikor az akrobatika hosszú ideig eltart, és az is, amikor egy gyorsabb menetről van szó. Mindenkinek megvan a fejében, hogy ideálisan mennyi ideig tarthatna az együttlét, de vajon az elképzelés mennyire esik távol a valóságtól?
vous - 2023.07.24.
Pasik és csajok válaszoltak: ennyi ideig kellene tartania az együttlétnek

A Saucy Dates 3836 ember megkérdezésével készített felmérést a heteroszexuális párok átlagos szexuális teljesítményéről. A kutatás körüljárta az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália és India átlagait, és figyelembe vette a megkérdezett férfiak és nők korát is, ami érdekes eredményeket hozott.

Az eredmények alapján a nők átlagosan 25 perc 51 másodpercet tartottak ideálisnak a szexuális együttlét hosszára, míg a férfiaknál ez az érték 25 perc 43 másodperc.

A gyakorlatban azonban az együttlétek hossza kicsit alacsonyabb volt. A kutatás azt mutatta, hogy a leghosszabb ideig az amerikaiak, különösen a harmincas éveikben járók (17 perc) szexelnek, míg a legrövidebb ideig az 18 éves indiaiak (kb. 13 perc).

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.