Egyéb kategória

Népszerűsége töretlen volt: hét szerető segített Diana hercegnő szívfájdalmain

1981-ben köttetett házasság Diana hercegnő és Károly herceg közt, akiknek házasélete nem volt éppen mesébe illő.

vous - 2022.05.05.
Népszerűsége töretlen volt: hét szerető segített Diana hercegnő szívfájdalmain

Diana 1996-ban kijelentette, hárman vannak a házasságban, amikor Károly hercegről és Camilla Parker-Bowlesról beszélt. A házastársak máshonnan keresték a boldogságuk forrását, míg végül kapcsolatuk véget ért.

Diana hercegnő töretlen népszerűségnek örvendett, nemcsak a nyilvánosság előtt, hanem a férfiak szemében is. Kiderült azoknak az uraknak a listája is, akik állítólag a hercegnőnek udvaroltak házassága alatt, illetve után is – írja a Blikk.

Barry Albert Mannakee – 1985

Diana hercegnő állítólag először a nyolcvanas években került közel a testőréhez, aki egyben a bizalmasa is volt. A kapcsolatukról szóló pletykák állítólag oda vezettek, hogy egy évvel később elbocsátották a tisztségéből, és Diana hercegnő még összeesküvést is gyanított, amikor 1987-ben tragikusan meghalt egy motorbalesetben a férfi.

James Hewitt – 1986-1992

1986-ban kezdődött az öt éven át tartó viszonya Dianával, miután találkoztak egy koktélpartin. Az affér akkor kezdődött, amikor Károly herceg megcsalta Dianát jelenlegi feleségével, Camilla Parker-Bowlesszal. Ám a szerelmesek kénytelenek voltak egymástól elszakadni, amikor Hewitt háborúba vonult, majd végleg szétváltak az útjaik, mikor nyilvánosságra került a viszonyuk.

James Gilbey – 1989

A ginvagyon örököse, James Gilbey és Diana gyerekkoruk óta barátok voltak. Mindig is tagadták, hogy viszonyuk lett volna, és a férfi soha nem beszélt romantikus kapcsolatukról. Gyakran hívta Dianát „Squidge”-nek vagy „Squidgynek”, és arról beszélt, hogy legszívesebben szorosan átölelné és megcsókolná őt.

Oliver Hoare – 1992-1994

Diana a kilencvenes évek elején viszonyba kezdett a nála 16 évvel idősebb műkereskedővel, Oliver Hoare-ral. Az akkor 46 éves Hoare Károly herceg barátja volt. Úgy tűnt, hogy a szoros személyes kapcsolat csak szította a szenvedélyt a szeretők között. A házas, háromgyermekes apa – aki 2018-ban, 73 évesen hunyt el -, soha nem beszélt nyilvánosan a viszonyról.

Will Carling – 1995

Az angliai rögbisztár Will Carling 1995-ben találkozott Dianával egy kora reggeli edzésen a londoni Chelsea Harbour Clubban. Diana csodálta őt, és magánedzéseket kért a sportolótól. Will friss házas volt, mikor találkozott Dianával, és akkori felesége, Julia állítólag nyilvánosan figyelmeztette a hercegnőt, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a férjével. Jelenleg Willnek két gyermeke van második feleségétől, Lisától, és egy vállalati vendéglátó céget vezet.

Hasnat Khan – 1995-1997

Két évig tartó szerelmi kapcsolatuk 1995-ben kezdődött. A szívsebész és Diana állítólag még azt is fontolgatták, hogy kiköltöznek az orvos szülőhazájába, Pakisztánba. Pár hónappal Diana halála előtt, 1997 augusztusában ért véget a románc, mert Khan attól tartott, hogyha összeházasodnak, soha nem lesz normális családi élete.

Dodi Al Fayed – 1997

A Harrods-tulajdonos és milliárdos, Mohamed Al Fayed legidősebb fia, Dodi Playboy volt, aki egy sor híres nővel folytatott szerelmi viszonyt, köztük Winona Ryderrel és Nancy Sinatrával is. Diana hercegnővel először egy 1986-os windsori pólómérkőzésen találkozott, amikor még Károly herceg felesége volt. 1997 nyarán Dodi meghívta Dianát, Vilmost és Harry herceget a Dél-Franciaországban található jachtjára. Később, augusztusban fiai nélkül tért vissza a hajóra, és intim helyzetben kapták őket lencsevégre. 1997. augusztus 31-én francia paparazzók üldözték őket motorokon, majd egy oszlopnak ütköztek, és a helyszínen meghaltak – olvasható a The Sun oldalán, ahol a szeretők fotói is megtalálhatóak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.