Egyéb kategória

Bugyikisokos: a legnagyobb hibák, amiket elkövethettek a fehérneműtökkel

Az intimhigiéniához nemcsak a megfelelő tisztálkodási szokások tartoznak hozzá, hanem az is, hogy hogyan viselitek az alsóneműtöket. És igen, sajnos ebben is el lehet követni hibákat.

vous - 2022.05.04.
Bugyikisokos: a legnagyobb hibák, amiket elkövethettek a fehérneműtökkel

A nők sokat beszélgetnek az öltözködésükről, de ritkán kerül szóba az a ruhadarab, ami a legtöbb problémát okozhatja, a bugyi. Pedig súlyos következményei lehetnek, ha nem figyeltek eléggé oda rá. Hogy mire gondolunk? Mondjuk is!

Alvás

Sokan hordotok alsóneműt a pizsamátok alatt, mert így szerintetek tisztábban tarthatjátok magatokat. A valóság pedig az, hogy így csak terepet biztosítotok a bacik szaporodásának a szellőzésmentes felületen. Úgyhogy éjszaka csak szabadon! 

Forrás:
pixabay.com

Anyag

Ha rábukkantok egy szexi alsóneműre, akkor az sem érdekel titeket, hogy milyen az anyaga? Pedig jobban tennétek, ha erre is figyelnétek. A pamut biztosítja leginkább a szellőzést, a többi anyag elzárja azt, és így megágyaz a különféle fertőzéseknek.

Méret

A megfelelő méret nagyon fontos ennél a ruhadarabnál is, nemcsak az egészség, hanem az esztétikum miatt is. A szoros helyeken szintén könnyebben szaporodnak a bacik. A különböző bevágások pedig egyik trend részét sem képezték még soha! És azt tudtátok, hogy a hüvelyeteknek bizony a túl szoros nadrág sem tesz jót?

Alak

Ne tartson vissza titeket az alakotok a szexibb fehérneműktől sem. Válasszatok bátran csipkéset, selyemből készülteket, csak a méretre figyeljetek oda, és gyönyörűen ki fogják hangsúlyozni az adottságaitokat. 

Edzés 

Ha van edzős ruhátok, akkor ennek legyen része a bugyi is. A legtöbben csak a többi ruhaneműt cserélitek, pedig az is nedves lesz az izzadságtól. Ha torna után nem cseréltek alsóneműt, akkor bizony egy újabb lehetőséget biztosítotok a fertőzések megjelenésének.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek