Egyéb kategória

Meghökkentő kalandjaim a randi appon: Ezekből sem lesz szerelem!

Mondjuk ki nyíltan: a vírushelyzet sok fiatal ismerkedési lehetőségeit lekorlátozta. Habár sosem voltam a rövidtávú kapcsolatok, az egyéjszakás kalandok vagy a bulikban ismerkedés híve, a pandémia második hulláma alatt én is beadtam a derekam, és regisztráltam a nagy T betűs appra. Három barátnőmmel együtt elmeséljünk a legfurább tapasztalatainkat!

vous - 2022.04.25.
Meghökkentő kalandjaim a randi appon: Ezekből sem lesz szerelem!

Nem fűztem nagy reményeket az egészhez, inkább csak chatelni akartam végre valakikkel, akik nem kimondottan a barátaim vagy a családom. De magam sem gondoltam, hogy ilyen élményekkel gazdagodom! Bevallom, volt 1-2 találkozás is, beültünk meginni valamit, beszélgettünk egy jót, de semmi többre nem voltam vevő. Hogy, hogy nem, de nem lett ezeknek folytatása. Azt azonban mind a négyen elmondhatjuk, hogy kaptunk pár érdekesebb randiajánlatokat. Lássuk a négy legjobbat, élmény szerinti növekvő sorrendben!

Rita esete azzal, aki a legnagyobb meglepetést okozta neki

“Nem sokkal a regisztrálás után találtam rá erre a srácra. Magas, izmos volt a képek alapján, ahol javarészt autószerelés közben lehetett látni. Gondoltam, egye fene, jobbra húzom, azonnal meg is történt a „match”. Fél óra múlva írt is. Már az első sorok olyan összeegyeztethetetlennek tűntek. Mesélt arról, hogy érettségi óta már autószerelőként dolgozik egy vidéki faluban. Ennek ellenére konkrétan úgy fogalmazott, akár egy arisztokrata. Kifejtette a véleményét az internethasználatról, elmondta, hogy sose volt Facebookja, és ha beszélni akarunk, akkor inkább mobilon tegyük ezt. Első olvasatra viszolyogtam az ötlettől, de végül leadtam a számom. Felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen művelt, kifinomult és intelligens lehet.

Egyik délután épp a heti bevásárlásra indultam, amikor megcsörrent a telefon, egy ismeretlen szám hívott. Felvettem, és Ő volt. Kicsit meg voltam lepődve, nem ilyennek képzeltem a hangját, sokkal vékonyabb volt, mint gondoltam. De pár mondat után az is kiderült, hogy a profilján íródott bővített mondatok mögött igencsak nagy munka lehetett, hiszen „élőben” nagyon nem ment neki a dolog. Persze, ez még mindig csak meglepő volt, de nem kizáró ok. Nagyjából tíz perce beszélgettünk, épp arra próbált kilyukadni, hogy jó lenne élőben is látni egymást, amikor csattanás hallatszott a háttérben, majd egy női hang:

„Szia kicsim, hát te még itthon vagy?”. Mit ne mondjak, itt véget is ér a sztori.”

Objektum doboz

Jácinta esete azzal, aki megragadja a lehetőségeket

“Ez a fickó, aztán tényleg minden követ megmozgat! Adott volt egy jóvágású fiatalember, aki a képek alapján többnyire öltönyben, irodai helyiségben, vagy épp tengerparton látható. Kicsit sablonosan, de kedvesen írt rám. Elkezdtünk beszélgetni, érdeklődött az életkoromról, a tanulmányaimról, hogy van-e munkahelyem, milyen szakmai motivációim vannak. Jól esett, hogy végre nem én kell végig hallgassam az ő sikereit. Próbáltam visszakérdezni, hogy megtudjak valamit én is róla, de legtöbbször egyik kérdése a másikat érte – néhol egy motiváló szöveggel megbolondítva.

Egy adott ponton kezdett mesélni a vállalkozásáról, ami bio termékeket gyárt és forgalmaz. Aztán arra terelte a szót, hogy milyen könnyen, milyen kevés befektetéssel lehet a piacon előtörni. És amúgy nem érek rá a hétvégén, találkozhatnánk, épp egy konferenciát tartanak a városban?!

Csak hát belépőnek 10 000 forintot kellene perkáljak.  Ugyanis mint kiderült: egy MLM (Multi-level marketing) cég embere, aki itt próbálja az embereit begyűjteni.”

Objektum doboz

Barbi esete azzal, akinél a randi nem kétórányi sör szorongásból áll

“Ezzel a pasival viszonylag hosszú ideig, két hétig beszélgettünk. Már Facebookon is felvettük egymást. Egyik alkalommal kérdezett a péntek estémről, ami nekem pont nem volt alkalmas, így nem erőltette a találkozást. Őszintén szólva jól is esett, tetszett, hogy nem rámenős, sőt kifejezetten jó fejnek tűnt! Egy este feldobta a témát, hogy kinek milyen randi preferenciái vannak? „Te az a típusú ember vagy, akinek bejön, ha két órán át szorongatunk egy pohár sört, vagy nyitott vagy valami másra is?” Nem igazán értettem, hogy mit is jelenthet a más, de rávágtam, hogy igen, jöhet valami más is.

Ekkor feldobta a balta dobálást, mint opciót.

Ez eléggé megijesztett, abszurdnak és valótlannak tűnt, így lehúztam a rolót és visszautasítottam. Még párszor beszéltünk, de többet nem kezdeményezte a találkozást. Pár hónappal később néztem egy budapesti influencer videóját, ahol izgi randitippeket ajánl és mutat be. A baltadobálás volt az egyik opció…”

Objektum doboz

Végül pedig lássuk a saját sztorimat azzal, akinek igazán segítőkész családja van

A srác kimondottan aranyosnak tűnt. Fiatalabb volt nálam két évvel, de nem igazán zavart, mert a képek alapján ez nem volt szembetűnő. Kissé „anyuci kicsi fia” beütése volt: nagyon illedelmesen, finomkodva írt, érdeklődött, visszajelzést adott, de közben mesélt is magáról. 1-2 nap után meg is említette, hogy szívesen megismerne élőben is, viszont biztonságosabbnak gondolja, hogyha előtte videochaten beszélnénk egy kicsit, mert fél a csalódástól.

Hát nem neki kellett csalódnia! Hanem én!

A kamera másik oldalán egy középkorú, teltkarcsú, sminkelt nő várt, aki a 30 éves fiának próbált barátnőt találni – a pasi 18 éves fotóival. Nem is volt időm megszólalni, az édesanya már vázolta is a tervet: pár hét múlva lesz egy unokahúg esküvője, ahol én, mint a menyasszony egyetemi barátnője fogok megjelenni. Persze az ifjú pár is benne van a buliban: lesz meghívóm, nem kell ajándék, közel leszek ültetve az említett fiatalemberhez, csak próbáljak egy kicsit kezdeményezni, mert neki nem megy a dolog.

Hirtelen úgy éreztem magam, mintha az életem egy filmmé alakult volna át! Befejeztem a hívást, főzni akartam egy kávét, de inkább egy pohár erősebbre volt szükségem…

Objektum doboz

Ezekkel a sztorikkal nem az elrettentés a célom. De nem árt óvatosnak lenni, mert az embert tényleg érhetik meglepetések!

Ajánlott cikkek