Egyéb kategória

Tolvaj férfiak: Ezeket a csajos cuccokat lopják garantáltan a pasik

Gyorsan ürülő krémek, eltünedező ruhadarabok. Minden hölgynek ismerős, hogy az urak időről időre ráéreznek a hagyományosan női dolgok előnyeire.

vous - 2022.04.25.
Tolvaj férfiak: Ezeket a csajos cuccokat lopják garantáltan a pasik

Illatos sampon

Volt már olyan, hogy gyanútlanul elsuhantál a pasid mellett a lakásban vagy épp megölelted, és valami rendkívül gyanúsra lettél figyelmes? Mi ez az illat? Csak nem a négyezer forintos barackos mandulatejes aranykivonatos hajbalzsamod? Hát persze, hogy semmit nem sajnálunk életünk szerelmétől, de ezért vannak határok. Amikor az ő haja még az 5 az 1-ben sampontól is jobban áll, mint a tiéd a négyféle prémium hajformázó terméktől, akkor érthető, ha jobban örülnél, ha nem a te cuccaiddal mosakodna.

Puha fürdőköpeny, bolyhos pléd

Sosem felejtem el a pillanatot, amikor egyszer egy pár napig nem voltam otthon, és a barátom egy olyan képpel lepett meg, amin az én vastag és puha fürdőköpenyemben pózolt. Ezek után is gyakran felöltötte, ha éppen nem rajtam volt a hideg téli reggelek folyamán.

kávé

Máskor a meleg, bolyhos plédemet nyúlta le magának.
Forrás:
Pexels

Máskor a meleg, bolyhos plédemet nyúlta le magának, amit tévézéshez és bekuckózáshoz a legjobb. Teljesen érthető, hogy a pasik is vágynak a melegségre és a cozy életérzésre, csak az nem világos, hogy akkor maguktól miért nem jut sosem eszükbe puha plédekbe beruházni, miért inkább a miénket nyúlják le alkalomadtán.

Hidratáló krém

A hidratáló nappali, éjszakai és ránctalanító krémek általában nem a férfiakat célozzák meg vásárlói rétegként, ami elég kontraintuitív, ha belegondolunk, hiszen nekik is ugyanolyan bőrük van. Bár feléjük nem elvárás az örök fiatalság, néhányan meghackelték a rendszert, és rájöttek, hogy nekik is jár a selymes és cserzetlen arcbőr. Azoknak a hölgyeknek, akiknek az aranykivonatos balzsam mellett a csiganyálas arckrémre is rájár a párjuk, még akár örülhetnek is, hogy hiszen pár év múlva látszani fog a különbség a haverok mellett.

Selymes fehérnemű

Szerkezeti eltérések miatt valószínűleg ezt éppenséggel nem tudják lenyúlni, de ha tehetnék, már a hétvégén ebben flangálnának, annyira irigylik. Bár nehéz elhinni, hogy lecserélnék a supermanes boxert, be kell látnunk, hogy komoly vonzerő rejlik a varrás nélküli leheletvékony bugyikban, amelyek olyan kényelmesek, mintha semmi nem lenne rajtunk.

Szoptatós és menstruációs tea

Az arckrémekkel ellentétben itt már érthető, hogy miért nem a férfiak jelentik a szokásos piacot az ilyen női problémákra megoldást kínáló gyógyteáknál, de ártani nekik sem árthatnak, és gyakran elő is fordul, hogy hideg estéken megkívánnak egy forró teát, jobb híján pedig ehhez nyúlnak. Akkor lenne igazán hasznos a dolog, ha ezzel a menstruációs fájdalmakat, vagy a szoptatást is el lehetne felezni velük, de sajnos itt még nem tart a tudomány.

Ajánlott cikkek