Egyéb kategória

Nincs több találgatás! Kiderült, együtt van-e még a sztárpár!

Néha bizony felröppen a hír, hogy Csobot Adél és Istenes Bence szakítottak, főleg miután felvállalták a nyilvánosság előtt, hogy olykor nehéz a házasság. Az elmúlt pár hónapban ismét felütötte fejét a híresztelés, miszerint nincsenek együtt.

vous - 2022.04.25.
Nincs több találgatás! Kiderült, együtt van-e még a sztárpár!

Leginkább azért gondolhatta ezt a nyilvánosság, mert nem posztoltak közös képeket, illetve a műsorvezető egyedül kelt útra, hogy nekivágjon az El Caminónak – írja a Noizz.

A találgatásoknak azonban vége! Ugyanis a sztárpár mind a két fele posztolt egy közös képet az Instagram oldalukra, ahol a Bem-rakparton kerékpároznak. Adél annyit fűzött a képhez, hogy “tekergetünk”.

Objektum doboz

Bence pedig megspékelte a közös fotót egy kis reklámmal is, mivel ő ezt írta a kedves, családi fotóhoz: “Ha a bulvár beszámolna erről a képről, kérem említsék meg, h elindult az IstenEst új évada!!!”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!