Egyéb kategória

Rúzsa Magdiék a hármas ikrekkel mentek templomba

Február elején hozta világra három gyermekét Rúzsa Magdi, akiket néhány hét után haza is vihettek. Azóta nagy a boldogság a családban.

vous - 2022.04.19.
Rúzsa Magdiék a hármas ikrekkel mentek templomba

Az énekesnő néha betekintést enged a rajongóknak, hogy milyen is az élet a három babával, hogyan tudnak közlekedni a városban a babakocsival. Most elárulta, hogy az ünnepek miatt a templomba is együtt mentek a hármas ikrekkel. A fotóhoz a következő sorokat írta Magdi:

Ők is jöttek velünk. Hálát is adtunk, hogy meghallgattatott a kérésünk és mindenki egészséges.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.