Egyéb kategória

Ez várhat Rúzsa Magdira a hármasikrek születésénél

Hamarosan elérkezik a pillanat, hogy Rúzsa Magdi először tarthatja karjaiban a három gyermekét. Vajon mi vár rá a közelgő szülésnél?

vous - 2022.01.30.
Ez várhat Rúzsa Magdira a hármasikrek születésénél

A terhesség három kisbabával egy nő szíve alatt rendkívül nehéz feladat. Az énekesnő azonban hamarosan már a karjaiban tarthatja a három kis csöppséget, akik miatt már tavaly befeküdt a kórházba, hogy a megfelelő ellátás biztosított legyen.

Objektum doboz

Hármasikrek esetén a természetes úton történő szülés nagyon bonyolult lenne, ezért az orvosok szinte biztosan császármetszéssel fogják világra segíteni a kicsiket.

Hármas ikerterhesség esetében a természetes szülés több rizikófaktort tartalmazhat, komplikáltabb lehet a sima szüléseknél. A babák valószínűleg kisebb súllyal jönnek majd világra, pusztán azért, mert nincs helyük a növekedéshez. A szülőcsatornába befordulásuk is nehézkes lehet, ugyancsak a helyhiány miatt, így pedig a babák fekvése jellemzően nem megfelelő

– nyilatkozta a Blikknek Ratkó Tünde szülésznő, termékenységi szakember.

Természetesen a szülés után sem lesz egyszerű feladata az énekesnőnek, mivel készen kell állnia, hogy ellássa az ikreket anyatejjel, ami problémás lehet.

A császármetszéssel szülő nők esetében számolni kell azzal, hogy a tejtermelés csak 1-2 napos csúszással indul be. Hármas ikreknél pedig azzal is, hogy az anya szervezete nem lesz képes elegendő tejet termelni az első napokban

– a szakértő hozzátette, hogy a kicsik valószínűleg kisebb születési súllyal jöhetnek világra, így indokolt lehet az egyhetes kórházi tartózkodás az édesanya és a gyerekek számára.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.