Egyéb kategória

Rúzsa Magdi ikrei egy darabig még biztosan kórházban maradnak

Habár koraszülöttként jöttek világra az énekesnő ikrei, mégis hatalmas örömhír ez, mivel ritka, hogy az édesanya ilyen sokáig hordja a kicsiket.

vous - 2022.02.04.
Rúzsa Magdi ikrei egy darabig még biztosan kórházban maradnak

Rúzsa Magdi kitartóan kezelte a terhességgel járó nehézségeket, nemrég a Hot-nak nyilatkozott erről: “Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége”. Ami azt jelentette, hogy már akkor átlagosan 1600 gramm felett lehettek a picik – írja a Blikk.

Objektum doboz

Most, hogy az ikrek feltehetően császármetszéssel jöttek a világra, további nehéz feladatok várnak a szülőkre. Maga a tény, hogy a 34. hétig sikerült hordani a piciket – a Blikk által megkérdezett szakember szerint – nagy ajándék. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az énekesnő kicsinyei: Lujza, Keve és Zalán azonnal hazamehetnek a kórházból.

Az édesanya, aki szinte biztosan császármetszéssel hozta világra a babákat, akár már 48 óra múlva hazamehetne, de a gyermekek esetében sok dolognak kell teljesülnie ehhez. Többek között fontos, hogy a gyerekek, akik jó eséllyel nyitott inkubátorba kerülhettek, mekkora súllyal jöttek világra, s hogy abból tíz százaléknál többet ne veszítsenek

– magyarázta a doktor, aki kiemelte: hármasikrek esetén az első pillanattól kijelölnek egy nővért, aki az anyuka rendelkezésére áll a kórházban, mindenben segítve neki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.