Egyéb kategória

Viszonzatlan szerelem – A magány legrosszabb fajtája

A sok vívódás már majdnem tönkretesz. Folyton zárt ajtóknak ütközöm, és senki nem szeret viszont. Mi baj lehet velem?

vous - 2022.04.19.
Viszonzatlan szerelem – A magány legrosszabb fajtája

Férfiként miénk a leghálásabb, de egyben a legrosszabb szerep is a földön. Általában ugyanis mi hódítjuk meg a nőket. A mi feladatunk levenni őket a lábunkról, és a lehető legtöbbet megadni nekik annak érdekében, hogy szépek legyenek az együtt töltött évek, bármennyi legyen is az.

Igen ám, de hiába tennénk valaki életét boldoggá, ha ő nem szeretné ezt. Vagy legalábbis nem tőlünk.Ilyenkor viszont a csodálatos érzések mellé az egyik legpokolibb mellékíz keveredik.

Egyik koppanás után a másik még nagyobb…

Mi férfiak talán mindannyian átéltük már ezt. A nők olyan sokszor nem koppannak, hiszen nem ők hódítanak. Ők esetleg csak eltitkolják a vonzalmat. De mi hódítani szeretnénk, és amikor nem sikerül, tombolunk, verjük a fejünket a falban, vagy titokban még akár sírunk is.

Páratlanul elkeserítő érzés, amikor valakinek szerelmet vallasz – és erre sokszor heteket vagy hónapokat készülsz – és ő közli veled, hogy nem érez semmit. Persze igyekszik a legtöbb nő ezt a lehető legkedvesebb módon közölni, mégis mindig ugyanúgy, ha nem jobban fáj.

...ő nem érez semmit

…ő nem érez semmit
Forrás:
Pexels

Ilyenkor, főleg abban az esetben, ha jó a kapcsolat, hónapokig gyötrődünk. Érezzük az illatát mindenhol, az idegen nőkben is őt látjuk meg, és minden dalról ő jut eszünkbe.

Hogyan lehetne ezen túllépni?

Hajlamosak vagyunk persze nem feladni az első próbálkozásnál a dolgot. Innentől viszont ez már nyomulás, ami egyik fél számára sem jó, mindenkinek kínos. Sokszor addig-addig próbálkozunk, amíg nem kapunk egy erélyes felszólítást, mégis, még ilyenkor sem magunkat, hanem a másik bunkóságát hibáztatjuk.

Emellett persze még mindig meg vagyunk mélységesen győződve, hogy ő a legszebb és legtisztább élőlény, akire tekintünk, hiszen szerelmesek vagyunk. Ez a nagy dilemmája a viszonzatlanságnak.

El kell engedni végre!

Nem lehet örökké ezek között a béklyók közt élni, hiszen különben sose haladna előre az élet, és nem jönnének létre új kapcsolatok. Le kell zárnunk tehát magunkban azt a tomboló érzelmet. Ez persze idő, és sok-sok kín. Írjunk verset vagy zenét, esetleg lehet, hogy elég csak hallgatni. Kifejezhetjük a lezárást bármilyen művészetben, de van, hogy elég csak gondolatban.

Tudatos döntést kell hoznunk a továbblépésről, csak akkor sikerülhet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.