Egyéb kategória

Nem kaland, és nem kapcsolat miatt: az emberek többsége igazából ezért használja ezt a randi appot

A sokak által ismert és használt, bizonyos "T" betűvel kezdődő randi alkalmazás kicsit olyan, mint egy ördögi kör. Regisztráltok, mert kíváncsiak vagytok, ismerkedtek, aztán megunjátok és törlitek, mert igazából nem lett semmi hasznos eredménye. Aztán telik az idő, és azt gondoljátok, most újra adtok neki egy esélyt – és majdnem biztos, hogy rövidesen megint törlitek. De akkor miért is használjuk igazából?

vous - 2022.04.01.
Nem kaland, és nem kapcsolat miatt: az emberek többsége igazából ezért használja ezt a randi appot

Bár időnként halljuk a legendát, hogy egy ismerősünk ismerőse ezen a felületen találkozott élete szerelmével, és azóta már boldog házasok, többnyire azért nincsenek ennyire jó tapasztalataink az app-pal. Van, aki néhány nap után törölte, mások újra és újra esélyt adnak neki, és van, aki a negatív élmények miatt fejezte be a online ismerkedős pályafutását.

Egy felmérés során most kiderült, hogy egyébként az emberek többsége miért is használja a jobrra húzós appot. És a válasz: önbizalom felturbózására és unaloműzésre. Közel 10.000 ember fele válaszolta ezt, hozzátéve, hogy 70%-uk igazából senkivel sem találkozik a randi alkalmazásról. Az emberek nagy része ugyanis úgy érzi, amikor valakivel párok lesznek, az egy kicsit magabiztosabbá teszi őket – még akkor is, ha aztán nem is írnak egymásnak.

randi app

Ezek minden lánynak eszébe jutnak, ha randi appot kezd használni

Rengetegen használják, a barátnőitek is fenn vannak, és hallottatok már olyanról, aki itt ismerte meg az igazit. Ha már jó ideje szinglik vagytok, előbb-utóbb valószínűleg felpillantotok ti is egy randi appra, csak hogy leteszteljétek, mégis milyen srácokkal találkozhattok itt. Na, ha ez veletek is megtörtént már, ezek tutira eszetekbe jutottak közben!

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

És ahogy azt egyébként sejtettük, a megkérdezettek 22%-a nem komoly kapcsolat céljából használja az appot, hanem inkább csak a kalandok miatt – írja a Hello Giggles.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.