Egyéb kategória

5 horrorsztori a fogamzásgátlókról, amit nektek is ismernetek kell

A megfelelő fogamzásgátló megtalálásának fontossága nem csak mese. Ha nem a ti testetekre „szabott” gyógyszert szedtek, könnyen komoly betegségek is kialakulhatnak, szélsőséges esetben pedig akár bele is halhattok. Nagyon durva fogamzásgátlós horrorsztorik következnek!

vous - 2022.03.29.
5 horrorsztori a fogamzásgátlókról, amit nektek is ismernetek kell

Dührohamok

„Az üres narancslédoboz annyira felbosszantott, hogy törtem-zúztam a konyhában. Annyira ingerült voltam, hogy nem ismertem magamra. Vizsgálatok után kiderült, a fogamzásgátló miatt voltam ön- és közveszélyes.”

hajléktalan

„Nemcsak szörnyű, de undorító is” – ilyen hajléktalanként menstruálni

Bizonyára ti is gondolkoztatok már azon, hogy az utcán élő emberek hogyan oldják meg a mindennapi higiéniát. Nos, sajnos nehézkesen. Ez pedig egy hajléktalan nőre hatványozottan igaz. Milliónyi hajléktalan él világszerte, akik mindennap higiéniai porblémákkal küzdenek. Nem tudnak kényelmesen tisztálkodni, a nedves törlőkendő nem megoldás, és számukra az sem mindig elérhető.

Korábbi cikkünket ITT olvashatjátok.

Agyvérzés

„26 éves voltam, amikor szélsőségesen erős fejfájások gyötörtek, így a vőlegényem unszolására elmentem orvoshoz. A CT után kiderült, hogy agyvérzésem volt. Egy vérrög blokkolta a vér áramlását az agyamban. Mikor megtudták az orvosok, hogy fogamzásgátlót szedek, egyértelmű volt az ok.” Dr. George Teitelbaum szerint az a nő, aki fogamzásgátlót szed, emellett pedig dohányzik, növeli a vérrögök kialakulásának kockázatát.

Idegösszeroppanás és depresszió

„A hirtelen hangulatváltozásaimat erős pánikrohamok követték. Két hétig teljesen elszigetelve éltem, ki sem mozdultam a lakásból.”

Tragédia 

A 24 éves Erika miután befejezte a főiskolát utazgatott, élte a fiatal nők életét. 2011 novemberében otthonában összesett és meghalt. Később kiderült, tüdőembóliát kapott, amit valószínűleg a fogamzásgátló okozott.

Vérrög, ismét

„2009 végén egy reggelen élés fájdalommal ébredtem a lábamban. Másnapra belázasodtam, a lábam pedig bedagadt. Orvoshoz mentem, ahol az ultrahang kimutatott egy vérrögöt, ami egyenesen a tüdőm felé száguldott. Vérhígítót kaptam és 6 nap után kijöhettem a kórházból. Az orvosom szerint  nagyon közel jártam a halálhoz.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.