Egyéb kategória

Szívszorító: Kiderült, kit akart hívni Szécsi Pál öngyilkossága előtt

Március 19-én ünnepelte volna 78. születésnapját Szécsi Pál, hazánk egyik legismertebb énekese.

vous - 2022.03.20.
Szívszorító: Kiderült, kit akart hívni Szécsi Pál öngyilkossága előtt

Szécsi Pál tragikusan fiatalon, 30 évesen dobta el az életét. Nem volt boldog élete, édesanyja elhagyta őt és testvérét, amikor Amerikába ment, így ők nevelőszülőknél nőttek fel. A táncdalénekes sosem tudta ezt igazán feldolgozni. Már a végzetes nap előtt is több öngyilkossági kísérlete volt, ám akkor mindig időben érkezett a segítség hozzá.

Nem volt egyszerű élete, a sikerei ellenére sem volt boldog. Lehet, hogy ez is volt az oka annak, hogy annyiszor megpróbált öngyilkos lenni. Azt gondolom, hogy valójában nem akart meghalni, az öngyilkossági kísérletei inkább valamiféle segélykiáltások voltak

– emlékezett vissza Korda György a Blikknek.

Szécsi Pál temetése

Szécsi Pál temetése
Forrás:
Wikimedia / Fortepan

Amikor kísérteni kezdte a gondolat, hogy véget vet az életének mindig jelezte a barátainak, hogy baj lesz, készüljenek rá. Aztán amikor megtette, amit éppen megtett, gyorsan tárcsázta valamelyikük számát, elmondta, hogy mit történt, és ők rohantak is hozzá, vagy hívták azonnal a mentőt. Mindenki tudta, ha Pali rossz passzban van, akkor a telefon mellett kell ülni, mert bármikor érkezhet a hívás. Az utolsó ilyen alkalommal is szólt pár barátjának, hogy nincs jól. Harangozó Terit akarta hívni, de annyi gyógyszert vett be alkohollal, hogy elájult, és már nem ért el a telefonhoz, képtelen volt segítséget kérni. Ez a szomorú történet. Ha akkor előbb nyúl a telefonhoz, tovább élt volna…

A párkapcsolataiban sem volt túl szerencsés, Korda György szerint Domján Edittel való kapcsolata nagyon viharos volt, sohasem találta meg az igazit, nem úgy mint ő Klárikát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.