Egyéb kategória

Egy gyerek nem akadály! Szabó Ádám egy kisgyermekes anyukába szerelmes

Szabó Ádám és Tóth Andi szakítása nagy port kavart annak idején. Szerencsére az énekes úgy tűnik, nagyon boldog a mostani kapcsolatában.

vous - 2022.03.18.
Egy gyerek nem akadály! Szabó Ádám egy kisgyermekes anyukába szerelmes

Talán éppen a sok felhajtás miatt, az énekes ezt a kapcsolatát nem igazán tárja a nyilvánosság elé, pedig közel egy éve tart a kapcsolata. Most azonban feltűnt kedvese Instagram-történetében, ami egy közös vacsoráról szólt, ami mellé ezt írta:

"Még nagyon sok ilyet. Tökéletes vacsora. Mindenkinek ajánlom az éttermet a megfelelő partnerrel a jobbján."

A Ripost információi szerint az énekes szerelme nem más, mint egy kisgyermekes édesanya, Berni, akinek előző kapcsolatából van egy kétéves kislánya. Ádám számára azonban előtte sem volt probléma egy kisgyerek, hiszen már korábban is járt olyannal, akinek már volt egy kisfia.

Egy közös fotót a szerelmesekről ITT tudtok megnézni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.