Egyéb kategória

Ajándék ötletek a lakberendezés szerelmeseinek

Azt mondják, hogy jobb adni, mint kapni. Tényleg melegséggel tölt el minket az, amikor látjuk, hogy a másik örül a tőlünk kapott meglepetésnek, de valljuk be; azért “kapni” is szeretünk! Ez különösen akkor igaz, ha valami mutatós, dekoratív lakberendezési tárgy birtokába juthatunk. Ugye, hogy ugye? Ezzel szerintem te is így vagy! 

A következő pár sorban most összeszedtük neked a témában a legmenőbb ajándék ötleteket, ami jól jön, ha éppen a tökéletes meglepetést keresed.

vous - 2022.01.02.
Ajándék ötletek a lakberendezés szerelmeseinek

Ajándékok férfiaknak és nőknek

Minden alkalomtól függ. Igen, az alkalom valóban meghatározza az ajándék jellegét, viszont nemcsak ez számít, hanem például a megajándékozott neme is fontos. 

Minek örülnének a férfiak? Ők a letisztultabb, elegánsabb meglepetéseket kedvelik. Egy lebegő fekete polcszett, egy stílusos asztali rendező vagy egy fa sakk készlet például bármilyen alkalom esetén megállja a helyét. 

A hölgyek szintén szívesen merülnek el az elegancia világában. Számukra is fontos, hogy az ajándék szép és praktikus is legyen. A bimbózó orchidea ág alakú ékszertartó állvány, az elefántfigurás gyűrűtartó, a virágmintás acélkulacs, a fából készült kakukkos óra és a csiptetős fényképtartó szintén lázba hozhatja őket. 

Férfiak részére egy lebegő fekete polcszett vagy egy stílusos asztali rendező például bármilyen alkalom esetén megállja a helyét.

Férfiak részére egy lebegő fekete polcszett vagy egy stílusos asztali rendező például bármilyen alkalom esetén megállja a helyét.
Forrás:
https://www.designmarket.hu/ajandek-otletek

Mit illik vinni lakásavatóra?

Lakásavató bulira sosem illik üres kézzel menni, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen bort válassz, sokkal inkább arra, hogy milyen meglepetéssel készülj.

Ha már lakásavató, akkor nem áll messze a témától, a lakberendezéstől sem. A legjobb ajándék egy egyedi és praktikus kiegészítő, amely a ház éke lehet. A kihajtható, városképet ábrázoló ruhafogas, a modern fából készült sakk készlet, a fa hatását keltő csiptetőkkel ellátott fényképtartó pont ebbe a kategóriába sorolható. 

Ha pedig olyan meglepetéssel akarsz előállni, amellyel senki más, akkor azért tenni kell. Mit szólnál a barátod, ismerősöd kedvenc előadójának, sportolójának aláírásához? Dedikáltass mezt vagy pólót, amelyhez már speciális, póló formájú képkeretet is beszerezhetsz. Biztosan nagyon jól mutat majd a falon, és ez lehet az új lakás középpontjában. 

Amennyiben ilyen és ezekhez hasonló érdekességeket keresel, akkor talán a Designmarket ajándék ötleteivel te is egy lépéssel közelebb jutsz hozzájuk!

Nászajándék a javából!

Szintén kihívásként élhetjük meg az esküvői ajándék kiválasztását, mivel egy lagzin sok hasonló meglepetéssel is találkozhatunk. Nehéz olyasmit beszerezni, ami praktikus, elegáns, de kicsit elüt az átlagostól. 

A fényképtartók kínálata óriási és szebbnél szebb darabokra lelhetünk. Vannak például világító, LED-es produktumok is, amelyben az ifjú pár az esküvői képét helyezheti el. Ezenkívül jól jön majd nekik bármilyen egyedi, fali dekorációs megoldás vagy falióra. Szintén hódítanak a páros bögreszettek is. 

Te melyik meglepetést választanád? Ne feledd, a design ajándék van, hogy egy életre szól!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.