Lélek

A pasim sosem figyel rám, mindig csak videojátékozik

Sosem gondoltam volna, hogy a videójátékok miatt fogok szakítani valakivel. Minden tökéletesen indult, majd pár hónappal később rá kellett jönnöm, hogy a pasim valójában nem is velem van párkapcsolatban, hanem a játékaival.

vous - 2022.02.28.
A pasim sosem figyel rám, mindig csak videojátékozik

Eddig nem okozott problémát a párkapcsolataimban, ha az egyik fél megszállottja lett egy sorozatnak vagy hobbinak, a partnereimmel mindig össze tudtuk hangolni a kedvenc időtöltéseinket és a másikkal való foglalkozást. Sosem a figyelemmel volt probléma, de persze azoknak a kapcsolatoknak is vége lett. A legutolsó párom azonban egészen egyedi módon rontotta el az együtt töltött pillanatokat.

Az első pár hónapban még nem tűnt fel, mennyire lekötik a játékai. Láttam, hogy mindenből a legújabb kütyüt vette meg magának, és az is rendben volt, hogy szeret a hobbijával foglalkozni, akkor azonban még én is érdekes voltam neki annyira, hogy törődjön velem.

Amint hozzám szokott, már kevésbé figyelt rám, és a játékokban kereste az izgalmakat, valamint a kihívást. Eleinte nem értettem, mi történt, később azonban egyértelművé vált számomra, hogy lehetetlen küldetés lenne az, ha magamra akarnám fordítani a figyelmét.

Szomorú voltam, mert bizonyos mértékig bíztam benne, hogy meg fog változni, de rá kellett jönnöm, hogy ha küzdenem kell a törődésért, akkor nem éri meg tovább kínlódnom a párkapcsolatomban.

Forrás: Canva

Édesanyám véleményét is kikértem, aki felhívta rá a figyelmem, hogy ha gyereket szeretnék, akkor hogyan fogok mindent kézben tartani a partnerem segítsége nélkül. Ezt a szakításnál is felhoztam, amire azt a pökhendi választ kaptam, hogy a gyerek is játszani fog, tehát emiatt felesleges aggódnom. Ennyi elég is volt, azonnal felvettem a kabátom, és hazamentem.

Nem fájt a szakítás, hisz tudtam, nem veszítettem sokat. Egyedül az bántott, hogy túl sok időt pazaroltam az életemből egy olyan emberre, aki nem érdemelte meg.

A szakítás után poénból én is elkezdtem játszani, hogy megtudjam, mégis miért szerette annyira az exem. Ironikus módon pont ott ismertem meg az egyik legjobb barátnőmet. Nem gondoltam volna, hogy csajok is szeretik a hasonló szórakozási lehetőségeket, de megértettem, hogy ezt nem köthetem nemekhez. Vele én is gyakran játszom, de persze utána mindig sokat beszélgetünk, és abszolút nem érzem azt, hogy az kapcsolatunk ápolása háttérbe szorulna.

Adél történetét Hargitai Alexandra jegyezte le.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!