Egyéb kategória

Megszületett Jennifer Lawrence első gyereke

Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney szülők lettek, ugyanis megszületett első közös gyermekük.

vous - 2022.02.25.
Megszületett Jennifer Lawrence első gyereke

A színésznő Los Angeles megyében adott életet kisbabájának, azonban további információkat még nem tudni a pontos dátumról, vagy a kicsi neméről – írta a tmz.

Objektum doboz

Először tavaly nyáron, egy lesifotó miatt kapott szárnyra a híresztelés, hogy terhes lehet a színésznő, amit később Jennifer meg is erősített. Jennifer 2019-ben házasodott össze szerelmével egy kisebb szertartáson Rhode Island-en, most pedig végre szülőkké váltak.

Reméljük, hamarosan ismét hallunk a gyönyörű színésznőről és családjáról!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.