Egyéb kategória

Kitiltották Rubint Rékáékat egy hotelból, akkora bulit csaptak

Elfajult a szórakozás egy balatonfüredi luxushotelben Rubint Réka legutóbbi Alakreform-tábora alatt.

vous - 2022.02.23.
Kitiltották Rubint Rékáékat egy hotelból, akkora bulit csaptak

A múlt hétvégi Alakreform-tábor hatalmas farsangi retró bulival zárult, aminek azonban nem mindenki örült az ott pihenők közül.

Egy vendég, aki szintén ekkor pihent a létesítményben felháborodottan mesélt a körülményekről, amit a tábor teremtett a többi vendég számára.

“A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak… A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli” – mesélte felháborodottan a Blikknek.

Egy másik látogató szerint a táborozók sokáig kiabáltak a folyosókon, ami zavarta őket a pihenésben.

A hotel közösségi oldalukon keresztül kért bocsánatot másnap a vendégektől és biztosítottak mindenkit, hogy sem Rubint Rékáékat, sem hasononló rendezvényeket nem tartanak többet.

Objektum doboz

A kitiltott fitneszguru is megszólalt az ügyben, azonban ő nem tartja felelősnek magát a történtekért, szerinte a többi vendég és a szálloda is túlreagálja a dolgot.

“Nyolcadik alkalommal voltunk ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy buli volt. Minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár. A hotelnek ezt tudnia kellett volna és tájékoztatni a többi vendéget, hogy 200 fős rendezvény lesz a szállodájukban. Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását” – magyarázta Rubint Réka a lapnak, aki szerint nem az ő hibája, hogy a hotel nem biztosította számukra a vendégektől elkülönített helyet.

Hozzátette azt is, sajnálja, ha bárki pihenését elrontotta, de tanult az esetből, legközelebb csak olyan helyre mennek, ahol az egész szállodát ők veszik ki.

Az buliról a sztár képeket is osztott meg közösségi oldalán, amik ITT nézhetőek meg.

Ajánlott cikkek