Egyéb kategória

Unom már, hogy a csajok folyamatosan a horoszkópomról kérdezgetnek

Többször előfordult már velem, hogy olyan csajokat fogtam ki, akik érdeklődtek a horoszkópok iránt. Ez nem feltétlen baj, viszont amikor ez alapján formálnak véleményt rólam, alaposan fel tudnak bosszantani. Sosem fogom megérteni, hogy tudnak az emberek hinni ebben.

vous - 2022.02.22.
Unom már, hogy a csajok folyamatosan a horoszkópomról kérdezgetnek

Alapjáraton nincs bajom a horoszkópokkal, poénból még néha én is elolvasom, viszont az kifejezetten zavar, amikor valaki teljesen annak alapján éli az életét, és másokat is az alapján ítél meg, hogy mikor született.

A randizásban, mint kiderült kifejezetten rossz tulajdonság, ha skorpió az ember, mert a horoszkópokban túlzottan elmélyedt nők mind azt hiszik, kibírhatatlan lenne velem kapcsolatban lenni. Ezt a kétséges általában egy laza poénnal el tudtam hessegetni a randi partnereim fejéből, ebben az esetben nem okozott különösebb problémát.

Csak a szélsőséges ezotéria hívőkkel akadt problémám.

Nem szoktam másokat elítélni a vallásuk miatt, sok horoszkóp hívő azonban úgy beszél a nézeteiről, mint egy elvakult szektás. Sajnos ilyennel is találkoztam már, a randink természetesen elég rosszul sikerült.

Pár hónappal ezelőtt ismertem meg a csajt, akivel úgy tűnt, lehet valami. Még akkor sem feltételeztem rosszat róla, amikor megkérdezte, hogy percre pontosan mikor születtem. Gondoltam ő is csak lazán kezeli a dolgot, és pusztán szórakozásból szokott utána nézni ennek.

date

Pár hónappal ezelőtt ismertem meg a csajt, akivel úgy tűnt, lehet valami.
Forrás:
Unsplash.com

Mint kiderült, nem kellett volna reménykednem. A randink másból sem állt, mint hogy a bolygók állásáról tartott előadását hallgattam, valamint kitért arra is, hogy miért működne közte és köztem a kapcsolat, és milyen problémákkal kell majd szembenéznünk.

Még javaslatokat is tett, hogyan tudnánk kiküszöbölni a félreértéseket. A randira vitt nekem egy kristályt, hogy garantálja a szerelmet kettőnk között, elmondása szerint még egy gyors rituálét is végrehajtott a kövön.

Nem akartam bunkó lenni, ezért nem álltam fel azonnal.

Megettem a vacsorám, közben pedig arra gondoltam, hogy tudom ezt úgy elmesélni a haveroknak, hogy ne nevessék ki a csajt. Nem láttam sok esélyt a sikerre.

A követ megtartottam arra az esetre, hogy emlékeztessem magam, amint egy nő rákérdez a születési dátumomra, azonnal mondjak nemet. Bár nem gondoltam, hogy ez problémát okozhat a randizás területén, mégis, be kellett vallanom magamnak, ezt a határt meg kell húznom.

Ezek után kifejezetten ateista nőkkel voltam hajlandó csak beszélni, annak ellenére, hogy ez jócskán csökkentette a lehetőségeimet, de nem bántam, hisz semmiképp sem akartam elítélve lenni a születési dátumom miatt.

Balázs történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek