Egyéb kategória

Unom már, hogy a csajok folyamatosan a horoszkópomról kérdezgetnek

Többször előfordult már velem, hogy olyan csajokat fogtam ki, akik érdeklődtek a horoszkópok iránt. Ez nem feltétlen baj, viszont amikor ez alapján formálnak véleményt rólam, alaposan fel tudnak bosszantani. Sosem fogom megérteni, hogy tudnak az emberek hinni ebben.

vous - 2022.02.22.
Unom már, hogy a csajok folyamatosan a horoszkópomról kérdezgetnek

Alapjáraton nincs bajom a horoszkópokkal, poénból még néha én is elolvasom, viszont az kifejezetten zavar, amikor valaki teljesen annak alapján éli az életét, és másokat is az alapján ítél meg, hogy mikor született.

A randizásban, mint kiderült kifejezetten rossz tulajdonság, ha skorpió az ember, mert a horoszkópokban túlzottan elmélyedt nők mind azt hiszik, kibírhatatlan lenne velem kapcsolatban lenni. Ezt a kétséges általában egy laza poénnal el tudtam hessegetni a randi partnereim fejéből, ebben az esetben nem okozott különösebb problémát.

Csak a szélsőséges ezotéria hívőkkel akadt problémám.

Nem szoktam másokat elítélni a vallásuk miatt, sok horoszkóp hívő azonban úgy beszél a nézeteiről, mint egy elvakult szektás. Sajnos ilyennel is találkoztam már, a randink természetesen elég rosszul sikerült.

Pár hónappal ezelőtt ismertem meg a csajt, akivel úgy tűnt, lehet valami. Még akkor sem feltételeztem rosszat róla, amikor megkérdezte, hogy percre pontosan mikor születtem. Gondoltam ő is csak lazán kezeli a dolgot, és pusztán szórakozásból szokott utána nézni ennek.

date

Pár hónappal ezelőtt ismertem meg a csajt, akivel úgy tűnt, lehet valami.
Forrás:
Unsplash.com

Mint kiderült, nem kellett volna reménykednem. A randink másból sem állt, mint hogy a bolygók állásáról tartott előadását hallgattam, valamint kitért arra is, hogy miért működne közte és köztem a kapcsolat, és milyen problémákkal kell majd szembenéznünk.

Még javaslatokat is tett, hogyan tudnánk kiküszöbölni a félreértéseket. A randira vitt nekem egy kristályt, hogy garantálja a szerelmet kettőnk között, elmondása szerint még egy gyors rituálét is végrehajtott a kövön.

Nem akartam bunkó lenni, ezért nem álltam fel azonnal.

Megettem a vacsorám, közben pedig arra gondoltam, hogy tudom ezt úgy elmesélni a haveroknak, hogy ne nevessék ki a csajt. Nem láttam sok esélyt a sikerre.

A követ megtartottam arra az esetre, hogy emlékeztessem magam, amint egy nő rákérdez a születési dátumomra, azonnal mondjak nemet. Bár nem gondoltam, hogy ez problémát okozhat a randizás területén, mégis, be kellett vallanom magamnak, ezt a határt meg kell húznom.

Ezek után kifejezetten ateista nőkkel voltam hajlandó csak beszélni, annak ellenére, hogy ez jócskán csökkentette a lehetőségeimet, de nem bántam, hisz semmiképp sem akartam elítélve lenni a születési dátumom miatt.

Balázs történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.