Egyéb kategória

Bevált módszerek, hogy kevesebb pénzt költsetek ruhákra

Ha nem szeretnétek egy vagyont otthagyni az üzletekben, amikor ruhára van szükségetek, akkor kövessétek ezeket a tippeket, és a pénztárcátok is meg fogja hálálni.

vous - 2022.02.20.
Bevált módszerek, hogy kevesebb pénzt költsetek ruhákra

Sok nő – és valljuk be, férfi is! – ruhára költi a fizetése legnagyobb százalékát. Azonban ha más vágyaitok is vannak, amik miatt spórolnotok kell, akkor most elhoztam nektek a PureWow ötleteit, hogyan költsetek kevesebb pénzt ruhavásárláskor.

Cserekereskedelem

Ez a megoldás az ősidőkre vezethető vissza, de ha belegondoltok, mindenki jól jár vele. Szervezzetek egy délutánt a barátnőitekkel, amikor mindenki összeszedi a megunt ruhadarabjait, és kicserélheti a másik hasonló darabjával.

Varrónő 

Habár manapság egyre kevesebb varrónőt találni, azért ne adjátok fel. Ha egyszer megtaláljátok az igazit, ő csodákat tud tenni a régi ruhák felújításakor.

Forrás:
pixabay.com

Címke 

Mielőtt megvesztek egy selyemblúzt, nem árt, ha megvizsgáljátok a tisztítására vonatkozó figyelmeztetéseket. Lehet, hogy csak tisztítóban tudják elvégezni, ami minden viselés után egy kisebb vagyon. 

E-mail 

Iratkozzatok fel a kedvenc boltjaitok hírleveleire, és így első kézből értesülhettek az akciókról. 

Akció 

Időzítsétek a vásárlásotokat az akciókhoz, így jutányos áron tudtok hozzájutni a ruhákhoz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.